Kategoriat
Paavi

Uusi paavi aika samanlainen kuin vanha

(ROOMA) Sisäpiirin lähteet Vatikaanista kertovat, että paavi Franciscus I on aika lailla samanlainen kuin se vanhakin oli. Tiistaina virkaan astuva paavi, siviilinimeltään Jorge Bergoglio on itse asiassa hyvin samanlainen kuin useimmat modernin ajan paavit, lähteet kertovat.
Uusi paavi on Latinalaisesta Amerikasta.

8 vastausta aiheeseen “Uusi paavi aika samanlainen kuin vanha”

Hahahahhaa! Sain pillua viime yönä, oli tosi siistii! Iihhihihhii, mitäs paavi tästä tykkäät? HÄ?

Tavis Fransiscus, ilman numeroa, kulkee ympäriinsä bussilla eikä sillä jätskikopilla.

Abloy kieltää paaville eilen luovutetuissa taivaan valtakunnan avaimissa olevan turvallisuusriskejä, vaikka Turun hiippakuntamiehenä tunnettu henkilö sai varastettua Pietarinkirkon avaimen ja teetettyä itselleen kopion taivaan valtakunnan avaimista, joilla pääsee kaikkiin taivaan kerroksiin ja osastoihin sekä osaan Danten kiirastulta. Turun hiippakuntamies on käynyt Jumalan, Jeesuksen ja enkelien nukkuessa taivaassa ja joillakin käynneillä varastanut tavaraa huolimatta Jeesuksen Taivaan Asunnot Oy:n kotivakuutukseen kirjaamasta lisäpykälästä ”Kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen. Siellä ei koi eikä ruoste tee tuhojaan eivätkä varkaat murtaudu sisään ja varasta.” Turun hiippakuntamiestä syytetään myös seksuaalirikoksista taivaassa. Hän on useimmilla käynneillään poistunut taivaan asukkaiden huomaamatta takaisin maan päälle ja on toistaiseksi sekä maallisen että taivaallisen tuomiovallan tavoittamattomissa.

saakeli olin jo lähössä iltavuorosta, tää on niin tätä, t. uutistoimittajasanoo:

Jorge Bergoglion paaviksi valitseminen on konklaavin keskiviikkoiltana julkaiseman tiedotteen mukaan pääosin suomalaisten susilobbarien ansiota. Pampuin ja kirvein varustautuneet susiaktiivit painostivat konklaavia valitsemaan Bergoglion, jotta hän Gubbion susijutun toisintona tulisi Suomeen juttelemaan susille liibalaabaa, jolloin sudet välittömästi ymmärtäisivät vetäytyä pois taajamista. Paavi vastasi kutsuun myönteisesti heti ensi sanoikseen Pietarinaukion parvekkeella ja kertoi italiaksi, että hän aikoo kävellä Suomeen maaliskuun lopulla paljain jaloin ja omin eväin ja missä helvetissä se meidän italian tulkki nyt kuppaa kun paavi poistui jo verhon taakse.

Paavi Franciscus I huomasi jo keskiviikkoiltana tapahtuneen virkakautensa ensimmäisen ihmeteon. Sikstuksen kappeliin varatut eväät, Parman kinkku ja mozzarella olivat paavinvaalin aikana kenenkään koskematta muuttuneet savukinkuksi ja -juustoksi.

Warner Musicin tänään julkaiseman tiedotteen mukaan J.Karjalainen on löytänyt sielunsa syvyydestä Markun lisäksi myös muita sivupersoonia. Uuden paavin tultua valituksi Karjalainen levytti kappaleen sinnikkäimmästä sivupersoonastaan Benedictus XVI:sta kunnioittaakseen hänen elämäntyötään. Tämäkin kappale kerännee radiosoittoa niin, että maamme vesilintukanta kärsii
sukupuuton radioiden heittelyn seurauksena.
Mennyt mies
Mä olen kuivakan homeinen hissamies
mä olen syötävän suloinen kissamies
mä olen pistävän hajuinen pissamies
kerran taivaassa syntyvä uudestaan
Sä tunsit mut aiemmin paavina
sitä miestä ei enää olekaan
sä revit lehden virsikirjasta
oon sun mielestä poissa kokonaan
Mennyt mies
on historiaa
Mennyt mies
on historiaa
Raha ei mua kiinnosta
en aio mennä syksyllä kerjuulle
en enää vuosiin oo käynyt naisissa
mä en tahdo tarttua patukkaan
Mul on kaapu ja hiippa ja avaimet
pitsiverhoissa ruusukuvio
mul on huoneessa mennyt maailma
mul on loistava tulevaisuus
Mennyt mies
on historiaa
Mennyt mies
on historiaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen mies kohtasi susilauman olohuoneessaan

(SUSIRAJA) Kolmensadan suden lauma tunkeutui myöhään maanantai-iltana perheen olohuoneeseen Virroilla. Perheen isä törmäsi susiin tullessaan keittiöstä. "Sudet tulivat sohvan takaa yllättäen eteen....

Close