Uusi paavi aika samanlainen kuin vanha

0
8

(ROOMA) Sisäpiirin lähteet Vatikaanista kertovat, että paavi Franciscus I on aika lailla samanlainen kuin se vanhakin oli. Tiistaina virkaan astuva paavi, siviilinimeltään Jorge Bergoglio on itse asiassa hyvin samanlainen kuin useimmat modernin ajan paavit, lähteet kertovat.

Uusi paavi on Latinalaisesta Amerikasta.

8 lukijakirjettä

 1. Kaarle XVI sanoo:

  Hahahahhaa! Sain pillua viime yönä, oli tosi siistii! Iihhihihhii, mitäs paavi tästä tykkäät? HÄ?

  (0)
 2. Timo vaan, meidän kesken sanoo:

  Tavis Fransiscus, ilman numeroa, kulkee ympäriinsä bussilla eikä sillä jätskikopilla.

  (0)
 3. Clarence Oddbody sanoo:

  Abloy kieltää paaville eilen luovutetuissa taivaan valtakunnan avaimissa olevan turvallisuusriskejä, vaikka Turun hiippakuntamiehenä tunnettu henkilö sai varastettua Pietarinkirkon avaimen ja teetettyä itselleen kopion taivaan valtakunnan avaimista, joilla pääsee kaikkiin taivaan kerroksiin ja osastoihin sekä osaan Danten kiirastulta. Turun hiippakuntamies on käynyt Jumalan, Jeesuksen ja enkelien nukkuessa taivaassa ja joillakin käynneillä varastanut tavaraa huolimatta Jeesuksen Taivaan Asunnot Oy:n kotivakuutukseen kirjaamasta lisäpykälästä ”Kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen. Siellä ei koi eikä ruoste tee tuhojaan eivätkä varkaat murtaudu sisään ja varasta.” Turun hiippakuntamiestä syytetään myös seksuaalirikoksista taivaassa. Hän on useimmilla käynneillään poistunut taivaan asukkaiden huomaamatta takaisin maan päälle ja on toistaiseksi sekä maallisen että taivaallisen tuomiovallan tavoittamattomissa.

  (0)
 4. saakeli olin jo lähössä iltavuorosta, tää on niin tätä, t. uutistoimittaja sanoo:

  Jorge Bergoglion paaviksi valitseminen on konklaavin keskiviikkoiltana julkaiseman tiedotteen mukaan pääosin suomalaisten susilobbarien ansiota. Pampuin ja kirvein varustautuneet susiaktiivit painostivat konklaavia valitsemaan Bergoglion, jotta hän Gubbion susijutun toisintona tulisi Suomeen juttelemaan susille liibalaabaa, jolloin sudet välittömästi ymmärtäisivät vetäytyä pois taajamista. Paavi vastasi kutsuun myönteisesti heti ensi sanoikseen Pietarinaukion parvekkeella ja kertoi italiaksi, että hän aikoo kävellä Suomeen maaliskuun lopulla paljain jaloin ja omin eväin ja missä helvetissä se meidän italian tulkki nyt kuppaa kun paavi poistui jo verhon taakse.

  (0)
 5. vanhoillinen pata sanoo:

  We have Popeda, mutta pam pam paavin taikakaavinta ei.

  (0)
 6. Risto Rante sanoo:

  Paavi Franciscus I huomasi jo keskiviikkoiltana tapahtuneen virkakautensa ensimmäisen ihmeteon. Sikstuksen kappeliin varatut eväät, Parman kinkku ja mozzarella olivat paavinvaalin aikana kenenkään koskematta muuttuneet savukinkuksi ja -juustoksi.

  (0)
 7. Raunojuhani Eitavaara, Korvat kiinni -yhdistys sanoo:

  Warner Musicin tänään julkaiseman tiedotteen mukaan J.Karjalainen on löytänyt sielunsa syvyydestä Markun lisäksi myös muita sivupersoonia. Uuden paavin tultua valituksi Karjalainen levytti kappaleen sinnikkäimmästä sivupersoonastaan Benedictus XVI:sta kunnioittaakseen hänen elämäntyötään. Tämäkin kappale kerännee radiosoittoa niin, että maamme vesilintukanta kärsii
  sukupuuton radioiden heittelyn seurauksena.

  Mennyt mies

  Mä olen kuivakan homeinen hissamies
  mä olen syötävän suloinen kissamies
  mä olen pistävän hajuinen pissamies
  kerran taivaassa syntyvä uudestaan

  Sä tunsit mut aiemmin paavina
  sitä miestä ei enää olekaan
  sä revit lehden virsikirjasta
  oon sun mielestä poissa kokonaan

  Mennyt mies
  on historiaa
  Mennyt mies
  on historiaa

  Raha ei mua kiinnosta
  en aio mennä syksyllä kerjuulle
  en enää vuosiin oo käynyt naisissa
  mä en tahdo tarttua patukkaan

  Mul on kaapu ja hiippa ja avaimet
  pitsiverhoissa ruusukuvio
  mul on huoneessa mennyt maailma
  mul on loistava tulevaisuus

  Mennyt mies
  on historiaa
  Mennyt mies
  on historiaa

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.