Kategoriat
Kansalaisjournalismi Tiede

Kardinaalien kevätvaellus päättyi johtajauroksen valintaan

Crimson and Gray.  (aka the Cheshire Cardinal) Jen Goellnitz
(PESTOBASILIKA) Kardinaalien kevätvaellus päättyi niiden valittua laumalle uuden johtajauroksen Vatikaanissa keskiviikkona. Oudoista muotomenoistaan ja merkkikielestään sekä tiukasta hierarkiastaan tunnetut kardinaalit ilmoittivat johtajanvalinnasta Pietarinaukiolle kokoontuneille lauman jäsenille savumerkeillä.
Savun alkuperästä ei ole täyttä varmuutta, mutta johtavat kardinaalitutkijat ovat otaksuneet sen muodostuvan kardinaalien ylä- ja alapään ylikuumenemisesta. Lauman johtajaksi valittu kuohilas kengitettiin ja puettiin koristeelliseen loimeen heti verekseltään keskiviikkoiltana.
Italian uutistoimisto Ansa ei ole toistaiseksi onnistunut pyydystämään ainuttakaan kardinaalia tutkiakseen johtajanvalinnan vaikutuksia kardinaalien kantoihin.
Johtajaksi valittiin totuttuun tapaan kiltin näköinen, vanha uros, millä laji todennäköisesti pyrkii naamioimaan sekä lauman jäsenille että ulkopuolisille lauman sisällä kyteviä valtataisteluita ja salattuja viettitoimintoja. Kardinaalit harrastavat vapaaehtoista selibaattia, mutta samalla niiden suhtautuminen niitä alempien lauman edustajien pentutehtailuun on huomattavan myönteinen.
Johtajanvalinnan jälkeen kardinaalien verenkierto, pulssi ja ruumiinlämpö tasaantuvat ja ne palaavat omaan tahtiin kotimaihinsa. Tarkkaa syytä sille, miksi kardinaalit valitsevat johtajaa niin perinpohjaisesti, ei tiedetä, koska ne eivät toistaiseksi ole onnistuneet viestimään mahdollisesta korkeammasta aivotoiminnastaan millään keinoin ihmisen ymmärtämällä tavalla.
(Kansalaisjournalismin toimitti VatipääLeaks.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Uusi paavi aika samanlainen kuin vanha

(ROOMA) Sisäpiirin lähteet Vatikaanista kertovat, että paavi Franciscus I on aika lailla samanlainen kuin se vanhakin oli. Tiistaina virkaan astuva paavi,...

Close