Kategoriat
Seksivau

Pippa puhui vihdoin takapuolestaan

The end! Valerie
(KILONPOLIISI) Viihdemaailma kohahti, kun maalliseen rälssiin naineen naisen sisko Pippa Middleton puhui vihdoin takapuolestaan. Kommentti taltioitiin lukuisille ääninauhoille.
”Prööt prööt prööööööööt”, takapuolesta kuului.
Viihdetoimittajat hämmentyivät taannoin joutsenia kasvattavan äitinsä kautta tunnetun miehen ja tämän nuorikon häissä, koska morsiamen vanhempien siittämän naisen vatsan ja reisien välissä näytti olevan vaattein verhottu takamus. Asiasta on sen jälkeen kerrottu hämmentävän usein hämmentävän monessa lehdessä.
”Kieltämättä nämä jutut ovat perseestä”, myöntää viihdetoimittaja Joseph Pujol.

11 vastausta aiheeseen “Pippa puhui vihdoin takapuolestaan”

Viimeaikaisten tietojen mukaan joillakin tunnetuilla naishenkilöillä on kaksi vastaanvanlaista lihakohoumaa myös etupuolella vatsan ja kaulan välillä, mikä aiheuttaa ylenmääräistä nesteen kihoamista pään ja muidenkin ruumiinosien alueella henkilöillä, jotka viihtyvät parhaiten Bilteman esitteen, nallen ja uimarenkaaksi naamioidun puhallettavan henkilön kanssa vinttikamarissa, jossa lepakot kirkuvat ja aikoinaan osamaksulla hankittu elämä on veltostunut käyttökelvottomaksi.

Tavoitimme tätä nykyä varsin kiireisen Loviisan kirkon penkin kommentoimaan takamusasiaa. ”Perse on universaali, uusgotiikan tyylisuuntaan kuuluva symboli, jolla voidaan ilmaista kristittyjen yhteyttä yli sukupolvi- ja sukupuolirajojen. Oikeasti olen vieläkin märkänä siitä viime vuoden sessiosta. Paavi Benedictus XVI tulee tällä viikolla paikalle vahvistamaan perseenpiirtymisihmeen, ja on vain ajan kysymys, milloin muhevin, J. Lo -tyylisuuntaa edustava yksilö julistetaan pyhimykseksi”, penkki jutteli kirkkoherran nyökytellessä vieressä.

Loviisan takapuoli-ihmettä aiotaan hyödyntää myös tulevana nenäpäivänä. ”Maalaamme yhden Loviisan kirkon seinästä reväistyn hirren ja pyydämme muutamaa leikkimielisen höpsöä, puoliseniiliä naisjulkkista istumaan sen päälle. Toivottavasti mahdollisimman moni julkkis päätyy tuolloin hirteen. Julkkisten nimellä varustettuja puunpaloja myydään nenäpäivän ajan Iltapäivälehtien hengissäsäilymisrahaston (IHRA) hyväksi”, kertoo projektivastaava Tuuli Tunneli kirkkoherran lukiessa avemariaa ja pirskotellessa itseään vihkivedellä.

nuo jääkarhunpenikan tassut ja Pippan takapuoli ja.. Jyrki Kataisen matala, luottamusta herättävä ääni panevat uskomaan näillä promilleilla joko jonkinlaiseen salaliittoon, ”älykkääseen” suunnitteluun, tai Jumalalliseen luomistyöhön.

Myös monet persussuomalaiset puhuvat takapuolestaan. Eduskunta tuoksuukin nykyään ihan sakokaivolta.

Eliittikulttuurissa kasvanut perse voi myös artikuloida mielipiteitään banaalilla tavalla. Se on perseen tapa muistuttaa kantajaansa hänen inhimillisistä piirteistään.
Joidenkin 1600- luvulta peräisin olevien esihistoriallisten luolamaalausten pohjalta voidaan todeta, että alkuperäiskansat ennustivat nykyisten egosentristen opportunistien puhuvan hallintoelimissä perseen kielellä.

Jumala on LVI-insinööri. Ainoastaan LVI-insinööri pystyy suunnittelemaan viemärin suositun huvittelukeskuksen viereen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaisturisti kaappasi vahingossa 49 lasta Venäjältä

Mika Meskanen (SUOMEN ASEMA) Suomalaisturisti Redan Odelayn Venäjän-matka sai yllättävän käänteen, kun hän huomasi vahingossa kaapanneensa 49 lasta. Hän oli...

Close