Kategoriat
Ulkomaat

Suomalaisturisti kaappasi vahingossa 49 lasta Venäjältä

Misha and a lightball Mika Meskanen
(SUOMEN ASEMA) Suomalaisturisti Redan Odelayn Venäjän-matka sai yllättävän käänteen, kun hän huomasi vahingossa kaapanneensa 49 lasta. Hän oli vierailulla Pietarissa halvan viinan ja hyvien suolakurkkujen perässä nähdessään viattoman suomalais-venäläisen pariskunnan, jonka lapsi oli lukittujen ovien takana henkivartijoiden ympäröimänä.
”Minä sitten kavereille, että eiköhän kuulkaas kaapata tuo lapsi parempaan huomaan”, Odelay sanoi.
Odelayn mukaan on vain sattumaa, että hän loppujen lopuksi palasi Suomeen 49 venäläislasta autonsa takakontissa.
”Alkujaan minun ei pitänyt kaapata lapsia ollenkaan, mutta sain ensimmäiset kovin helposti ja nälkä kasvaa syödessä”, hän kommentoi.
Ensi viikonloppuna Odelay suunnittelee käyvänsä Mainilassa.

6 vastausta aiheeseen “Suomalaisturisti kaappasi vahingossa 49 lasta Venäjältä”

Minun tulkintani mukaan kaikki suomalaiset ovat hullun muinaisjumala Dagonin sisäsiittoisia äpäräpalvojia, jotka mielipuolisessa hurmeenjanossaan kaappaavat kaikki imeväiset kaikkien venäläisäitien rinnoilta, ja uhraavat ne sitten R’lyehin kaupungin vedenalaisilla alttareilla iljettävälle epäjumalalleen.
Ja minulla on oikeus tähän tulkintaan. Minulla on myös oikeus levittää tulkintaani kaikille itäisten demokratioiden medioille, ettäs tiedätten.
Muuten sananvapauttani on rajoitettu, senkin Cthulhun palvojien äpärät!

Oi suuri, vapaa Putinin maa,
sun kunniaasi kaiuttaa
Bäckmanin ystävyys murtumaton.
Sun lippuasi seuraten
dosentti-ihminen
voitosta voittohon astuva on.

Ällös huoli venäjän äiti, poikas Putin Suuri sut pelastaa, lämpimällä kämmenellä lapsoses opettaa, lännen pahasta päästää, pian hohkaa Igorin ja Tatjanan posket, maassa makaa suomi ruojat
-ote J.Bäckmanin uudesta runoteoksesta

taasko joku ulukomaanpelle on saanu hyysäreiltä ikuisen lorvipaikan ja Suomen kansalaisuuden?! Redan Odelay kuulostaa yhtä vähän suomalaiselta kuin Alexander Stubb.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallitus valmistelee signaalin lähettämistä

Adam Foster (HELSINKI) Hallitus aikoo antaa eduskunnan käsiteltäväksi ehdotuksen, joka lähettäisi selkeän signaalin kaikille suomalaisille. Valmistelut on tehty huolella, sillä...

Close