Kategoriat
Kotimaa

Hallitus valmistelee signaalin lähettämistä

african pygmy hedgehog Adam Foster
(HELSINKI) Hallitus aikoo antaa eduskunnan käsiteltäväksi ehdotuksen, joka lähettäisi selkeän signaalin kaikille suomalaisille. Valmistelut on tehty huolella, sillä signaalin lähettämisen suunnitteleminen alkoi jo heti hallituskauden alussa. Johtavat ministerit ovatkin varmoja siitä, että lainmuutos tekee tehtävänsä.
”Uusi laki lähettää signaalin, josta ei voi erehtyä. Siitä olemme varmoja”, sanoi pääministeri Jyrki Katainen.
”Olen erittäin tyytyväinen siihen, että uuden lain kustannusvaikutus on tasan nolla euroa. Kukaan ei joudu maksamaan senttiäkään enempää, mutta kukaan ei myöskään saa latiakaan lisää. Silti uudistuksen lähettämä signaali on ehdottoman selkeä”, sanoi valtiovarainministeri Jutta Urpilainen.
Hallituspuolueet vakuuttavat seisovansa järkähtämättöminä ehdotuksen takana. Itse asiassa valmisteluprosessi on ollut niin perinpohjainen, että ne ovat ehtineet seisoa myös sen edessä, sivuilla, päällä ja alla.
”Haluan vielä korostaa, että tämän uudistuksen lähettämä signaali on ehdoton – hallitus ei pelkää lähettää signaaleja”, alleviivasi pääministeri Katainen, ja jatkoi: ”Se on säteilevä, herra. Uuh!”

11 vastausta aiheeseen “Hallitus valmistelee signaalin lähettämistä”

Onkohan hallituksella jo tiedossa, mille yhteiskunnan sektorille tuo signaali lähetetään? Joka tapauksessa valtiovarainministerin lupaukseen voi luottaa lähes puoliksi: kukaan ei saa latiakaan lisää (paitsi kansanedustajat), mutta kansa joutuu maksamaan.

Hallituksen signaalin on toistaiseksi ainoana vastaanottanut nimettömänä pysyttelevä satelliittilautanen Klaukkalasta. ”Ollaan kuitenkin hyvin eri taajuuksilla näistä keskeisistäkin kysymyksistä. Mun on vaikea muuttaa käsitettävään muotoon linnunradan ulkopuolisista galakseista tulevia taikka muitakaan sateenkaarihallituksen antamia lakiehdotuksia”, sanoi lautanen ja käpertyi rusinaksi.

Jännittyneenä odotan, että vastaanottaako mun SETI@home tuon hallituksen signaalin.
Toivottavasti se on selvä signaali. Tähän mennessä sieltä on tullut vain kohinaa.

Toivottavasti kansan lähettämä signaali kunnallisvaaleissa menee päättäjille perille.

Kanta baarin Marja on lähetellyt sellaisia signaaleja että vaaliliittoa pukkaa piakkoin. Vaalikrapulassa voikin sitten liiton purkaa kun äänet on jo annettu.

Mitään signaalia ei saa lähettää ennenkuin sotaveteraanien asiat on laitettu kuntoon ja sitäpaitsi autoilijat maksavat muutenkin liikaa veroja.

Hallituksen kooma on vihdoinkin väistymässä ja kohta värähtää. Lääkäri oli väärässä, kun väitti sitä aivokuolleeksi kehoittaen vetämään johdon seinästä. Odotin, uskoin ja Katainen vastasi. Kohta tulee signaali -ja minä!

Voisiko hallitus lähettää signaalin myös Johan Bäckmanille? ”Johan, tuu jo kotiin. Saat leikkiä Toivo Antikaista, älä kiukuttele enää. Me muut ollaan kyllä valkobandiitteja. Ei sun enää tarvi.”

Missä Lehden vaalikone? Nyt joudun arpomaan omin päin, mitä mieltä olen Felix Baumgartnerista ja Johan Bäckmanista sekä siitä, kumman kaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Muhammed-video sananvapausfestivaalien vetonaulaksi

() Järjettömiä ja vastenmielisiä raakuuksia muslimimaissa lietsonut elokuva "The innocence of muslims" on kiinnitetty Suomen sananvapausfestivaalien vetonaulaksi. Suomalaiset sananvapausaktivistit Reijo Järki ja Tero Harkinta pitävät elokuvan...

Close