Kategoriat
Kotimaa

Muhammed-video sananvapausfestivaalien vetonaulaksi

() Järjettömiä ja vastenmielisiä raakuuksia muslimimaissa lietsonut elokuva ”The innocence of muslims” on kiinnitetty Suomen sananvapausfestivaalien vetonaulaksi. Suomalaiset sananvapausaktivistit Reijo Järki ja Tero Harkinta pitävät elokuvan levittämistä mahdollisimman laajalle fiksuimpana juttuna, minkä kukaan ikinä voisi keksiä.
”Koska sekopäät Lähi-idässä tarvitsevat juuri tällaista materiaalia saadakseen todistettua länsivastaisen propagandansa oikeaksi, meidän on tuotettava ja esitettävä juuri sitä, ” sanoo Järki.
”Emme saa antaa järjettömään väkivaltaan turvautuville terroristeille periksi näyttämällä, että heidän väitteensä eivät pidä paikkaansa,” muistuttaa puolestaan Harkinta. Hänen mukaansa molemmilla aktivisteilla on jo vuosien kokemus mielekkäästä keskustelusta uskonnon ja politiikan alueella.
”Vedimme 70-luvulla useita koko Pohjois-Irlannin kattaneita stand-up-kiertueita, joilla kerrottiin ainoastaan vitsejä paavista. Näin edistimme sananvapautta merkittävällä tavalla.”
Tärkeä elokuva
”Kaikkein tärkeintä, mitä elokuvalla saavutettiin oli sen todistaminen, että Lähi-idässä poliittiset ja uskonnolliset jännitteet ovat juuri nyt niin suuria, että pienikin provokaatio voi laukaista verisiä mellakoita. Me emme nimittäin tienneet sitä aikaisemmin”, Järki toteaa sormi kolmatta niveltä myöten nenässä. Harkinta on samoilla linjoilla.
”Tämän tärkeän tiedon todistamiseksi kannatti menettää muutama ihmishenki. Tällä hetkellä etsimme festivaaleille vielä sellaista elokuvaa, joka näyttäisi toteen, että Suomen muslimeista osa luultavasti ei haluaisi nähdä tätä toista elokuvaa lainkaan. Se todistaisi meille edelleen sen, että he haluavat tänne täysin totalitaristisen yhteiskunnan.”
Lehden toimitus korostaa vielä lopuksi, että kyllä, väkivalta on aina tuomittavampaa kuin elokuvien tekeminen, mutta koska tämä on vähän niinkuin itsestäänselvyys, voitaisiin väkivallan tuomitsemisen lisäksi keskustella myös niiden elokuvien tekemisen järkevyydestä. Ja ei, muslimeita kritisoivia elokuvia ei pitäisi kieltää lailla, mutta edelleen, ei se muslimien provosoiminen mikään itseisarvokaan ole. Ei ainakaan ihmishenkien arvoinen. Jos edes ajattelit näistä nillittämistä, niin tunge rauhassa pää takaisin perseeseen, vitun ääliö.

21 vastausta aiheeseen “Muhammed-video sananvapausfestivaalien vetonaulaksi”

Jos me kaikki yhdessä pukeuduttais niinku muhammedeiks, ja sit kuljeksittais ympäriinsä esittämässä loukkaavia kommentteja, niin maurit hokais että niiden pitäis niinku tappaa ihan kaikki, ja sit ne tajuis miten turhaa on niinku pyristellä somee ja tubee vastaan, ja sit ne alkais niinku hysteerisesti nauraa, ja sit me kaikki saatais hyvät naurut, ja kaikki ois ilosii ja sit ois rauha.
Paitsi tietty muhametti ketä ois ihan kujalla.

Ehdottomasti meidän pitäisi kumartaa islamia enempi, koskapa islamilaiset kulttuurit kunnioittavat ennenkaikkea kompromisseja ja säyseyttä. Hekin käyttäytyvät kuten toivoisivat meidän käyttäytyvän.

Joka kapinoiva muslimi teloitettava. Uskonnollisuus kiellettävä. Raamattua ja koraania pampulla hakattava.

Jos me kaikki vaikka kännyttäisiin Islamin uskoon, niin sitten me kaikki voitaisiin niinku olla samaa mieltä kaikesta. Paitsi ehkä onko sunni vai shiia se oikea perimysjärjestys. Mutta sitten kun kaikki ois Islamilaisia, niin ei niinku tarvittaisi enää pelätä kiukkuikäisten silmitöntä väkivaltaa.

Kun nee.. Afrikan alkuperäisasukas vetäisi Marskin univormun ylleen, niin kantasuomalaisten kansanliike tukki yleisönosastot. Moni kiitti Luojaansa ettei ole koskaan maksanut tv-lupaa ja näin osallistunut tähän räävittömään Pyhän Henkilön rienaukseen. YouTubessa levinnyt Muhammed-elokuvan traileri sai sentään suivaantuneet kadulle ja kostamaan joillekin asiayhteyteen etäisesti liittyville tahoille. Jokainen suomalaistaiteilija olisi kateellinen tällaisesta reaktiosta kotimaassa! Taide vaikuttaa niin eri tasoilla ja tehoilla riippuen vastaanottajien käsityskyvystä… Meillä BB-talo ja kyvyttömyyskilpailut pitävät ihmiset kotona, vaikka v-käyrä huitelisi Pasilan tv-tornin korkeudella. ”Marski”-elokuvan ensi-iltaa ounastellen, YLEn puhelinvaihde:

Lehti tukee Putinia: hakatuksi tuleminen oli homojen oma vika. Homojen olisi pitänyt olla enemmän harkintaa ennen kuin käyttivät sananvapauttaan. Naisten pitää myös käyttää harkintaa eikä kävellä minihameessa tai puhua feminismistä sitä inhoaville.

Ei siltikään niin huono vitsi, etteikö sen voisi toteuttaa. Se että ”ei kerjätä verta nenästä” omaa jo evoluutioteoriaa suuremman konsensuksen julkisessa mielipiteessä kertoo jo yksistään, että elokuva (joka muuten _ON_ ihan tajuttoman huono) tulee esittää jossakin päin Suomea… vaikka kukaan ei vaivautuisi tulla paikan päälle katsomaan (pl. mielensä pahoittajat).
Osoittaa aika vahvaa ”liberaalivasemmistolaista” kannanottoa edes vitsailla etteikö sananvapaus olisi muutaman ihmishengen arvoinen, koska ilman sananvapautta tuhannesta ihmishengestä puhuminenkin voisi olla jo rikos. Sananvapauden nimissä toki sallittakoon vitsailu sananvapaudesta luopumisesta muutaman ihmishengen säästämiseksi (lyhyellä tähtäimellä).

Koska elokuvassa ei ole vääränväristä Mannerheimia hyväksyn sen täysin.

Tässä vaiheessa haluan erityisesti muistuttaa lehden lukijoita siitä, että vaikka kaikki muslimit ovatkin väkivaltaisia kiihkoilijoita, niin me monikulttuurikriittiset vasta-jihadistit olemme taas poikkeuksetta rauhanomaista väkeä, joka pyrkii ratkaisemaan konfliktit aina keskusteluyhteyden kautta. Pakoon juoksevia monikultturisteja joutuu tosin joskus vähän lasauttamaan, jotta yleensä pääsisi keskusteluetäisyydelle.

Ei tunnu ollenkaan absurdilta, että jonkun kusisen ja naurettavan videoklipin takia tapetaan asiaankuulumattomia ihmisiä. Olihan sentään loukattu kaikkivaltiasta jumalaa, joka ei kykene itseään puolustamaan, ja profeettaa, joka kuoli 1400 vuotta sitten. Kumpikin heistä välittää ihan vitusti siitä, mitä joku hihhuli toisella puolella maapalloa sanoo. Ei mutta nyt täytyy lähteä tapaamaan Tyyris Tylleröä, ja myöhemmin tänään on vielä teehetki Herttakuninkaan kanssa.

Urja on ilmeisesti se Koira jonka kanssa intettiin Jippiillä. Hänen mielestään ilmeisesti muslimien ärsyttäminen kertomalla mitä islam on, on muslimien rassaamista ja siitä voi seurata ruumita. Muslimeissa ei ole sikäli vikaa ne kun ovat sellaisia kuin ovat, mutta rasistien tulisi siis olla rassaamatta muslimeja ettei ne tapa. Onko se ennakkoluuloa vai tietoa? KVG. Irrationaalilla raivolla valtaapitäviä kutsutaan yleensä narsisteiksi ja psykopaateiksi. Koskaan et voi tarkkaan arvata etukäteen mikä voisi saada alkoholistin tai Neuvostoliiton raivostumaan. Olet suhteessa josta et irti pääse (maantieteelle ei mitään voi ja musuja on jo maassa kymmeniä tuhansia, lisää lappaa) mutta voit oppia mitä aiheita ei voi käsitellä koska siitä seuraa raivokohtaus. Koska maksat velkasi, koska palautat ryöstämäsi jne.

Jo pelkästään Stalinin perversioista saisi herkullisen elokuvan, Venäjällä tällaista varmaan analysoitaisiin kylmän viileästi arkistotietojen ja aikalaisten kertomusten perusteella ja ketään ei uhattaisi. Ei vaikka elokuvan tekijä olisi tsetsheeni.

Tämä Lehden kommenttipalsta täytyisi panna ehdolle sananvapausfestarien vetonaulaksi. Koska täällä ei koskaan jätetä julkaisematta kommentteja, jotka eivät hivele toimituksen eturauhasta. Paitsiiiii…

Älä koskaan, siis koskaan osta muslimi ystävällesi, Mekkaan kumartavalle kamullesi tai islamisti naapurillesi Amerikan Yhdysvaltojen lippua lahjaksi! Kyseisellä kankaanpalasella on taipumus leimahtaa liekkeihin alle aikayksikön Muhammedin seuraajien piirissä. Lieneekö materiaalivika vai mikä?

Edelliseen viestiin viitaten nythän on tulossa jotain vielä hulppeampaa venäjänpelon suhteen. Tänään julkistetaan todeksi se mitä kaikki ovat odottaneet. Rauhannobel tullaan myöntämään jaettuna lapsikiistan venäläisäidille, Johan Bäckmanille ja Sofi Oksaselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Presidentti vaatii ihan tavallisia poliittisia tekoja syrjäytymisen ehkäisemiseksi

(KAUKANAPOISSA) Presidentti Sauli Niinistön käynnistämä hanke esittää suurta joukkoa pieniä arjen tekoja, joita poliitikot voisivat tehdä nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Kampanjassa ehdotetaan...

Close