Kategoriat
Kotimaa

Kansa ei osaa päättää, haluaisiko se mieluummin kiduttaa ja murhata vai murhata ja kiduttaa rikollisia

Hangman's Noose
J. Stephen Conn

(TEURASTAMO) Suomen kansa on viettänyt tänään suuren osan päivästä miettiessään, haluaisiko se mieluummin kiduttaa ja murhata vai kenties sittenkin murhata ja kiduttaa rikollisia. Suuri joukko kasvoillaan näppäimistöjä hakkaavia kansalaisia on internetissä punniskellut, kannattaisiko kammottavista rikoksista epäiltyjä tai tuomittuja ihmisiä panna hengiltä nopeasti vai hitaasti.
”Itse olen toivonut jo pitkään, että pääsisin kuristamaan hengiltä seksirikoksia tehneitä ihmisiä”, kommentoi Reijo Oikeus-Waltio.
”Mielestäni ainoa oikea tapa rangaista hirvittävästä, lapseen kohdistuvasta rikoksesta on se, että nimetön väkijoukko kiduttaa tekijää mahdollisimman pitkään ennen kuin jokainen käy vuorollaan lyömässä häntä kirveen hamarapuolella päähän. Se on ainoa oikeudenmukainen keino”, pohti puolestaan Santeri Ei-Kuori.
Kansan keskuudestaan löytämät asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että munat irti leipäveitsellä ja tungetaan irtileikattu kulli ukon sieraimiin, niin ottaapa kerrasta opikseen ja sehän toimii samalla varoituksena muille potentiaalisille mielenvikaisille.
”Tosin tässä tapauksessa huolehtisin siitä, että käsiteltävä yksilö on kytkettynä erilaisiin elämänylläpitojärjestelmiin, ettei häneltä lähde taju ennen kuin kidutus on saatu päätökseen”, kommentoi Raakel Humaani von Käsilaukku.

12 vastausta aiheeseen “Kansa ei osaa päättää, haluaisiko se mieluummin kiduttaa ja murhata vai murhata ja kiduttaa rikollisia”

Meidän rikollistenkin oikeusturvasta on huolehdittava kustannuksista välittämättä.

Tämäkin ongelma voitaisiin ratkaista siten, että julistetaan haettavaksi kunnallisen teloittajan virkoja. Hakijat saavat sitten kokeilla taitojaan toisiinsa.

Vapaaehtoiset katupartiot ovat mukiloineet raskaiden rikosten tekijöitä maassamme jo vuosia. ”Ennen oikeussalia on vedetty tyyppi johonkin syvennykseen ja lyöty hampaat kurkkuun. Myös skalpeerausta ja kynsien irrottamista on tehty. Hulluus pitää kato kitkee, mikä pahan tappais, ellei vanhempainyhdistys”, toteaa kenttätyöntekijä Tarmo Jyränki ”Terve Pukinmäki” -yhdistyksestä.
Tiedustelimme myös lastensuojelun uudistuksen tämänhetkisiä kuulumisia. ”Lastensuojelun koordinaatio yhteismitallisesti kehittäen ja kehittämistoimia parantaen, laatu, oikea-aikainen puuttuminen ja Britannian malli suurremontti välittäminen, niin mut meidän päiväuniaika tuli nyt”, simahti Helsingin kaupungin sosiaalivirasto klo 10 päivittäiseen horrokseensa.

Minusta olisi täysin oikein laajentaa kidutus- ja terminointirangaistukset koskemaan myös rikollisten lähipiiriä, erityisesti puolisoita, vanhempia ja lapsia. Vihainen väkijoukko voisi silpoa ja tuhota koko pahantekijän perheineen, samalla puhdistaen väkivaltageenit pois geenipoolista. Vain näin menetellen voimme taata rauhanomaisten yksilöiden – ja erityisesti pienten lasten – turvallisuuden tässä suvaitsevaisessa ja globaalissa nykyhelvetissä. Muuten olen sitä mieltä, että epäkansalliset geenit on tuhottava.

Jos olet yhä hengissä, älä tule ehdokkaaksi meidän listalle, vaan mene kokoomukseen, ne hakee lehti-innoituksella.

Haluaisin sanoa tässä jotain viisasta, mutta päätä näppäimistöön hakkaamalla se on niin vaikeaa…

Ceterum censeo että yksilöt, jotka kirjoittavat yhdyssanat erikseen, tulisi hävittää kansasta tuskattomasti esimerkiksi kaasulla tai myrkkyruiskeilla. Olemmehan sentään sivistyskansaa. Rappioelementtien suosimisen on loputtava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Oikaisu: Helsingin Sanomien syöminen voi olla vaarallista

(SYYSMETSÄ) Tiistain Helsingin Sanomissa sivulla D2 julkaistussa kuvatekstissä on virhe. Toisin kuin tekstissä sanotaan, Helsingin Sanomien nauttiminen oraalisesti voi johtaa...

Close