Kategoriat
Oikaisut

Oikaisu: Helsingin Sanomien syöminen voi olla vaarallista

(SYYSMETSÄ) Tiistain Helsingin Sanomissa sivulla D2 julkaistussa kuvatekstissä on virhe. Toisin kuin tekstissä sanotaan, Helsingin Sanomien nauttiminen oraalisesti voi johtaa ummetukseen, närästykseen ja yleiseen epäluuloisuuteen Ylen rahoitusmalleja kohtaan. Mustaotsikkoinen ja nelivärisivuinen Helsingin Sanomat on Suomen yleisin rausk… rousk… valkokärpässi… sanomaleh…

4 vastausta aiheeseen “Oikaisu: Helsingin Sanomien syöminen voi olla vaarallista”

Pyrin välttämään kaikinpuolista hesarin käyttöä. Luettuna siitä saa vitutusta ja päänsärkyä, toalettipaperin korvikkeena ja peräpukamia ja persposket mustiksi.

Nigerialaiset tuttavani hoitavat ulkomaan bisneksiään Hesarissa, koska tullimiehet luulevat niitä Gumran kääröiksi, eivätkä uskalla avata.

Uutisnälän taltuttamiseksi olen nauttinut aamupalapöydässä Hesarin jo kolmen vuosikymmenen ajan. Jäljellä olevan elinikäni (2 päivää) yritän selvitä tankkaamalla Kansan uutisten verta laitakaupungin huoltoasemalta löytämästäni laukusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aito prinsessa menetti kruununsa

(OLIPAKERRAN) Kaikkein herkkänahkaisimman sijaa kansainvälisellä ranking-listalla pitkään pitänyt Aito Prinsessa on pudonnut muutamassa päivässä peräti kaksi sijaa. Historiallisen viikon aikana Prinsessan...

Close