Oikaisu: Helsingin Sanomien syöminen voi olla vaarallista

0
4

(SYYSMETSÄ) Tiistain Helsingin Sanomissa sivulla D2 julkaistussa kuvatekstissä on virhe. Toisin kuin tekstissä sanotaan, Helsingin Sanomien nauttiminen oraalisesti voi johtaa ummetukseen, närästykseen ja yleiseen epäluuloisuuteen Ylen rahoitusmalleja kohtaan. Mustaotsikkoinen ja nelivärisivuinen Helsingin Sanomat on Suomen yleisin rausk… rousk… valkokärpässi… sanomaleh…

4 lukijakirjettä

 1. Hesarin kestotilaus peruttu jo vuodesta 2008. sanoo:

  Pyrin välttämään kaikinpuolista hesarin käyttöä. Luettuna siitä saa vitutusta ja päänsärkyä, toalettipaperin korvikkeena ja peräpukamia ja persposket mustiksi.

  (0)
 2. Humalainen sanoo:

  Nigerialaiset tuttavani hoitavat ulkomaan bisneksiään Hesarissa, koska tullimiehet luulevat niitä Gumran kääröiksi, eivätkä uskalla avata.

  (0)
 3. Pekka Punasolu sanoo:

  Uutisnälän taltuttamiseksi olen nauttinut aamupalapöydässä Hesarin jo kolmen vuosikymmenen ajan. Jäljellä olevan elinikäni (2 päivää) yritän selvitä tankkaamalla Kansan uutisten verta laitakaupungin huoltoasemalta löytämästäni laukusta.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.