Kategoriat
Kotimaa

Poliisi ehdottaa yhteiskunnan tukien poistamista tekstiviestichatteihin osallistuvilta

(KAMIINA) Poliisijohtaja Robin Lardot harkitsisi yhteiskunnan tukien leikkaamista tai kokonaan poistamista ihmisiltä, jotka lähettävät 0,99 euroa maksavia tekstiviestejä television yöchat-lähetyksiin.
Poliisijohdon mukaan näin annettaisiin selvä moraalinen signaali siitä että ”kuka vittu on niin saatanan saapas että keskustelee keskiviikkoaamuna kuudelta siitä, miltä puolelta näkkileipä pitäisi voidella ja putoaako se aina voipuoli alaspäin voi jumalauta”.
Myös kansalaisten keskuudessa aloite on saanut välitöntä tukea: ”Munat pois ja takaisin kotimaahansa Suomi ei ole mikään maailman sosiaalitoimisto ja pedofiilit saunan taakse ja tuota, mistäs tässä oikein nyt puhuttiinkaan”, pohti rovaniemeläinen kansalaiskeskustelija Pertti Ripuli, kun häneltä tiedusteltiin että pitäisikös juoda iltapäiväkahvit tässä.
Aloitteen etenemisestä ei ole vielä tietoa, mutta Lehden saamien varmojen huhujen mukaan se sopisi täydellisesti poliisiylijohtaja Mikko Paateron linjaan tukea ”toteuttamiskelvottomia, perusoikeuksien kannalta epäilyttäviä ja poliisivaltaa arveluttavalla tavalla laajentavia” ehdotuksia ylipäätään.

3 vastausta aiheeseen “Poliisi ehdottaa yhteiskunnan tukien poistamista tekstiviestichatteihin osallistuvilta”

Soskun kannattaisi ostaa syrjäytyneille prepaid-chat-kortteja joilla voi lisäksi ottaa kantaa kaikenlaisten reality-sarjojen tapahtumiin.

Siis ensin poliisijohtaja Taapero halusi poistaa tuet jo kiven sisällä olevilta, ja nyt poistettaisiin tuet myös linnan muurien ulkopuolelle jääneiltä?
Minä kyllä tykkään seurata yöllisiä chattejä.
”Arska on torpedo”- ja ”Make käys morjestaa Peraa lusikan kaa” -kommentit mukavasti sähköistävät pikkutunteja, ja tarinan loppu jää mukavasti kutkuttamaan mielikuvitusta.

Ovela polliisi: kun jossakin kielletään, siirrytään tänne Lehteen chattailemaan. Kontrollia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
KOK pyytää urheilijoita näyttelemään paremmin

(LONTOO) Kansainvälinen olympiakomitea on huolestunut Lontoon kisoissa ilmenneistä epäurheilijamaisista tempauksista. KOK muistuttaakin urheilijoita siitä, miten tärkeää maailmanlaajuiselle urheiluperheelle on pitää...

Close