Kategoriat
Urheilu

KOK pyytää urheilijoita näyttelemään paremmin

(LONTOO) Kansainvälinen olympiakomitea on huolestunut Lontoon kisoissa ilmenneistä epäurheilijamaisista tempauksista. KOK muistuttaakin urheilijoita siitä, miten tärkeää maailmanlaajuiselle urheiluperheelle on pitää yllä jokseenkin naurettavia kulisseja siitä, että olympialaisissa olisi vuosikymmeniin ollut kyse jostain muusta kuin miljoonien arvoisten lahjusten siirtämisestä muutamien rasvaisten vanhojen äijien tileille sekä globaalin mainoskampanjan tarjoamisesta muutamille jättikorporaatioille.
”On tärkeää noudattaa vuosisataista olympia- ja urheiluhenkeä”, sanoo kisojen tiedottaja Coubert Coubert vain hädin tuskin pitäen naamansa peruslukemilla, ”ja siksi on erittäin tärkeää muistaa noudattaa sääntöjä, paitsi jos sattuu olemaan merkittävästä urheilumaasta, jolla on paljon kavereita komiteassa sekä tuomaristossa.”
Muista oikea sponsori
Coubert muistuttaa, että jokaisen urheilijan on ns. sääntöjen mukaan yritettävä aina parhaansa, paitsi jos ei halua ja sattuu olemaan aika tunnettu. ”Näissäkin tapauksissa on kuitenkin näyteltävä parhaansa mukaan, että illuusio jostakin sellaisesta ihanteesta jota ei ole ikinä ollut, pysyisi pystyssä.”
Myös KOK korostaa, että vain kaikkien yhteisellä ponnistuksella olympiahenki saadaan kantamaan kisojen välisenkin ajan.
”Ja olympiahengellä tarkotamme, että jos sinulla on vääränvärinen paita katsomossa tai jos sinulla sattuu olemaan jotain yhteiskunnallista sanottavaa, vartijamme hakkaavat sinusta paskat pihalle”, kannustaa Coubert.

7 vastausta aiheeseen “KOK pyytää urheilijoita näyttelemään paremmin”

Olympiahenki säilyy vain kvartaalitalouden rytmissä, kisat neljästi vuodessa!

vituttaa ettei alppihiihto oo kesäolympialaji. keskisalo ja muut vaan bondaa terassilla, kun me naganossa elettiin raa’alla tonnikalalla.

Onneksi me suomalaiset vielä näytämme maailmalle jaloa olympiahenkeä, jossa tärkeintä ei ole voittaminen, vaan itsensä voittaminen – tai ainakin mahdollisimman monen tikanheiton B-rajan ylittäneen haaliminen hakemaan kokemusta seuraavia arvokisoja varten.

Johtuen EU:n tuontirajoituksista näihinkään olympialaisiin ei saanut tuoda yli 10 litraa dopingia. Siinä se taas nähtiin kuinka EU byrokratia estää ennätysten juoksemisen nugettien voimalla.

K. K. Ummola on ollut konsultoimassa KOK:ta, kuinka kannattajia ja urheilijoita tulee käsitellä, jotta saadaan tunnelmaltaan erinomaiset kisat, joissa kaikki voivat kannattaa vapaasti omiaan.

No onhan se sinä-passiivi suomessa. Eksä ny näe, tuonkin jutun loppukappaleessa somasti. Ja teksti on selvää suomea. Hä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen mummo meni mustikkaan muttei mahtunutkaan

(STRÖMSDAHL) Kiuruvetinen isoäiti Marja-Hilla Karviainen-Moottorisaha koki elämänsä järkytyksen yrittäessään torstaina lähteä marjanpoimintaan mökkinsä lähimetsään. Hän huomasi, ettei parhaista yrityksistään huolimatta...

Close