Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mummo meni mustikkaan muttei mahtunutkaan

(STRÖMSDAHL) Kiuruvetinen isoäiti Marja-Hilla Karviainen-Moottorisaha koki elämänsä järkytyksen yrittäessään torstaina lähteä marjanpoimintaan mökkinsä lähimetsään. Hän huomasi, ettei parhaista yrityksistään huolimatta mahtunut.
Karviainen-Moottorisaha arvelee oudon sattumuksen syyksi sen, että mättäillä oli jo joku toinen iäkäs naishenkilö. Lehden haastattelemien asiantuntijoiden mukaan eiköhän tääkin vitsi ole nyt jo nähty. Kansa puolestaan raivostui, kuten tapana on.
Toisaalla Kiuruvedellä norsun kerrottiin ajaneen kioskille mopolla ostamaan xylitoltuotteita. Seuraamme tilannetta.

9 vastausta aiheeseen “Paikallinen mummo meni mustikkaan muttei mahtunutkaan”

Homot vei naiset ja nyt variksenmarjatkin. Suomessa on vihervasemmisto hoitanut asiat siihen malliin, lähen thaikkuihin panemaan ja veroja pakoon. Työkkärikorvauksen voi laittaa suoraan tilille. Muu maa papaija, omassa ei ole mustikoita.

… tulevat tänne viemään meidän mustikkapaikat.
(jupinaa… jupinaa…)

Eilenkin olin kostean illan aikana käynyt lähimetsässä oksentamassa ja siellä ne saamarit popsi meidän marjoja. Huusin niille että nää on suomalaisten marjat ja painuin alkoon karpaloviinaa ostamaan, eivät myyneet. Saatanan suomalainen akka, olis marjoja poimimassa.

Jos metsässä risahtaa, lossautan haulikolla. Jos kaislikossa suhisee, lossautan haulikolla. Jos joku tulee pihaan, lossautan haulikolla(oven läpi). Välillä tulee saalista, välillä…

Nimimerkki Repuplikaani olethan jo perusSuomalaisten kunnalisvaaliehdokas? Sinun laisiasi Miehiä tarvitaan nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Michael Phelps voitti 700:nnen olympiamitalinsa

(LONTOON RAE) Amerikkalaisesta uimarista Michael Phelpsistä tuli myöhään eilen kaikkien aikojen menestynein olympiaurheilija. Phelps voitti kahdeksannenkymmenennen kultamitalinsa ja yhteensä jo...

Close