Kategoriat
Urheilu

Michael Phelps voitti 700:nnen olympiamitalinsa

(LONTOON RAE) Amerikkalaisesta uimarista Michael Phelpsistä tuli myöhään eilen kaikkien aikojen menestynein olympiaurheilija. Phelps voitti kahdeksannenkymmenennen kultamitalinsa ja yhteensä jo 700:nnen mitalinsa olympiatasolla, kun Yhdysvaltain joukkue otti 3×120 metrin koirauinnin tai 2xjonkunvitunmatkan olympiavoiton.
Phelps ohitti tilastoissa Jonkun Neuvostoliittolaisen, josta on liikaa aikaa että ketään kiinnostaisi. Hän saattaa vieläkin komistaa tilastojaan, sillä hän kilpailee Lontoon kisoissa vielä 27:llä muulla matkalla, joista hänen paraatilajeinaan pidetään 211,5 metrin käsipohjaa ja sadanmetrin hevosta.
Kaikkiaan Phelpsillä on nyt jo 7208 uinnin arvokisamitalia, kun mukaan lasketaan pitkän altaan, lyhyen altaan, keskipitkän altaan, porealtaan, kylpytynnyrin ja kahluualtaan MM-kisat ja olympialaiset. Saavutuksillaan hän sijoittuu kaikkien aikojen tilastossa neljänneksi. Hän voi kuitenkin nousta vielä ykköseksi, jos vaivautuu ainakin katsomoon asti seuraavissa kisoissa.

5 vastausta aiheeseen “Michael Phelps voitti 700:nnen olympiamitalinsa”

M. P. Helps aikoo osallistua vielä suopotkupalloon, eukonkantoon ja piereskelyyn. Niissäkin hän kuuluu seuratuimpiin.

Meidän Hanna-Maria taas uhkaa jäädä kokonaan ilman pisteitä ja ilman pisteitä ei taas tuu mitään ton puuhakirjan täyttämisestä, eikä oo ees kivaa. Tosin viimeksi siellä oli vaan jotain kirkkoveneitä ja banaanin kuvia.

Saavutuksesi lehtilehden piinkovana journalistina varmasti ylittävät kirkkaasti historian menestyneimmän olympiaurheilijan puuhastelut. Purevan älykäs sarkasmisi hakee vertaistaan!

uitteko lapsena koskaan mattinykästä? kädet suorana vartalossa kiinni ja jaloilla hirmu potkiminen? ei silleen kyllä pinnalla pysynyt, mutta sekin lienee kuvaavaa…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Perussuomalainen puolue katosi aika-avaruudesta

(MAANINKAVAARA) Perussuomalainen puolue on ainakin tilapäisesti kadonnut tunnetusta maailmankaikkeudesta, raportoivat useat observatoriot ympäri maailmaa. Tarkkaa syytä ilmiöön ei varmuudella tiedetä,...

Close