Kategoriat
Politiikka

Perussuomalainen puolue katosi aika-avaruudesta

(MAANINKAVAARA) Perussuomalainen puolue on ainakin tilapäisesti kadonnut tunnetusta maailmankaikkeudesta, raportoivat useat observatoriot ympäri maailmaa. Tarkkaa syytä ilmiöön ei varmuudella tiedetä, mutta muun muassa hiukkasfysiikan tutkimuslaitos Cern, Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa ja Massachusettsin teknillinen yliopisto MIT arvelevat puolueen kadonneen loogiseen paradoksiin aika-avaruusjatkumolla jossain vaiheessa tiistai-iltapäivällä.
Paradoksi sattui, kun joukko puolueen kannattajia oli juuri yhtäaikaa moittimassa noin sadallatuhannella keskustelupalstalla, miten median, oikeiston, vasemmiston, keskustan, yläluokan, keskiluokan ja alaluokan yhteinen salaliitto pyrkii nostamaan yhteiskunnalliseen keskusteluun turhanpäiväisiä asioita EU:n velkakriisin sijasta, ja samaan aikaan puolueen kansanedustaja James Hirvisaari (hölm.) nosti yhteiskunnalliseen keskusteluun pohdinnan homoseksuaalisuuden vammaluonteesta.
Nasan mukaan jotkin kannattajat yrittivät hetken aikaa kamppailla paradoksin voimaa vastaan ehdottamalla, että Hirvisaaren ajatelma itse asiassa liittyy olennaisesti velkakriisiin, koska kriisi on kuitenkin homojen syytä ja ite oot tyhmä saatanan mädättäjäpaskahomo, mutta hyvin nopeasti heidät imaistiin paradoksin syvyyksiin.
Hirvisaaren menetys on surettanut muun muassa Oxfordin suursanakirjan kustantajia, sillä he olivat aikoneet pyytää häntä esiintymään kuvituksena asiasanassa ”ajatusvirhe”.

7 vastausta aiheeseen “Perussuomalainen puolue katosi aika-avaruudesta”

Eipä tuo vielä mitään, kun punavihreä leiri pisti oman Insestimyönteisen avauksen tuossa myöskin. Hanna Hakko heitti ja kansanedustaja Anna Kontula koppasi. Tuloksena perinteisen ajattelun palo kakkospesälle.

Jussi Hirvisaavi ei ole OIKEA persu. Lakatkaa syyttämästä persuja 39 kansanedustajan tekosista. He eivät edusta persuja kokonaisuutena!

Anteeksi, etten ole vähään aikaan kirjoitellut. Nyt kirjoitan, että.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallitus ja oppositio eri mieltä siitä, kummasta päästä peittoa tulisi jatkaa

(BEMBÖLE) Suomen hallituksen ja oppositiopuolueiden välille on leimahtanut ilmiriita Espanjan tukipaketista ja euromaiden velkakriisistä. Huomenna kokoontuvan eduskunnan odotetaankin käyvän asiasta...

Close