Kategoriat
Politiikka Sähkeet

Budjettisähkeet keskiviikolle

Merkittävä siirto oikeasta taskusta vasempaan – Valtion ensi vuoden talousarvioesitys hyödyttää huomattavasti vasenta taskua. Valtiovarainministeriö ehdottaa määrärahojen kasvattamista vasemmassa taskussa, joka kompensoidaan vastaavasti leikkauksilla oikeasta taskusta. Asiantuntijoiden mukaan ehdotuksen vaikutuksia kilpailukyvylle on vielä vaikea arvioida. Lisäksi Sixten Korkman jotakin.
Vasen tasku tukee voimakkaasti oikeaa – Valtion ensi vuoden talousarvioesitys on kurittamassa kovalla kädellä vasenta taskua. Valtiovarainministeriö esittää oikean taskun rahoituspohjan laajentamista vasempaan taskuun kohdistuvilla leikkauksilla. Asiantuntijoiden mukaan ehdotuksen vaikutuksia velkaantumiselle on vielä vaikea arvioida. Lisäksi Raimo Sailas jotakin.

3 vastausta aiheeseen “Budjettisähkeet keskiviikolle”

Nyt sitä rahaa takas sinne oikeaan taskuun niin saadan vihdoin talous tasapainoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Poliisi ehdottaa yhteiskunnan tukien poistamista tekstiviestichatteihin osallistuvilta

(KAMIINA) Poliisijohtaja Robin Lardot harkitsisi yhteiskunnan tukien leikkaamista tai kokonaan poistamista ihmisiltä, jotka lähettävät 0,99 euroa maksavia tekstiviestejä television yöchat-lähetyksiin....

Close