Budjettisähkeet keskiviikolle

0
3

Merkittävä siirto oikeasta taskusta vasempaan – Valtion ensi vuoden talousarvioesitys hyödyttää huomattavasti vasenta taskua. Valtiovarainministeriö ehdottaa määrärahojen kasvattamista vasemmassa taskussa, joka kompensoidaan vastaavasti leikkauksilla oikeasta taskusta. Asiantuntijoiden mukaan ehdotuksen vaikutuksia kilpailukyvylle on vielä vaikea arvioida. Lisäksi Sixten Korkman jotakin.

Vasen tasku tukee voimakkaasti oikeaa – Valtion ensi vuoden talousarvioesitys on kurittamassa kovalla kädellä vasenta taskua. Valtiovarainministeriö esittää oikean taskun rahoituspohjan laajentamista vasempaan taskuun kohdistuvilla leikkauksilla. Asiantuntijoiden mukaan ehdotuksen vaikutuksia velkaantumiselle on vielä vaikea arvioida. Lisäksi Raimo Sailas jotakin.

3 lukijakirjettä

 1. Erilainen nuori sanoo:

  Kansa vaatii: “Lisää taskuja!”.

  (0)
 2. Humalainen sanoo:

  Phelps tasaa altaan päässä kultaa taskusta toiseen ettei uppoa.

  (0)
 3. Kreikkalainen sanoo:

  Nyt sitä rahaa takas sinne oikeaan taskuun niin saadan vihdoin talous tasapainoon!

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.