Kategoriat
Kotimaa

Lehden kivat puuhatehtävät perjantaiksi!

Pulmallinen pähkinä – Jos jotkut nuorista ovat demareita, mutta kaikki demarit eivät ole nuoria, eikä yksikään demarinuori ole demarinuori, paljonko demarinuoria silloin on?
Ällistyttävä älytys – Jos perussuomalainen kansanedustaja kaatuu keskisuomalaisessa anniskeluravintolassa ilman ettei yksikään toimittaja ole näkemässä, lähteekö siitä ääni, jos Jussi Halla-aho taputtaa itseään olalle yhdellä kädellä?
Hämmästyttävä hoksaus – Kaivosyhtiö 1 lähestyy ympäristölupansa rajoituksia nopeudella 2000 m3/h, kun samaan aikaan vastakkaisesta suunnasta kaivosyhtiö 2 on ylittänyt luparajoituksensa noin 600 000 m3:lla. Kuinka kauan kestää, ennen kuin paikallinen Ely-keskus on myöntänyt molemmille poikkeusluvat?

9 vastausta aiheeseen “Lehden kivat puuhatehtävät perjantaiksi!”

Nää oli helppoja:
Pähkinä: 67500€ vuosittaista avustusta vastaava määrä.
Älytys: Kyllä. Joka kerrasta lähtee 2795 kannatuksesta ääntä.
Hoksaus: Ei tarvita poikkeuslupaa, koska tässä ei poiketa normaalista käytännöstä. 184000€ + alv lasku konsultoinnista liitteenä.
Nyt kapakkaan.

Käsittämätön kämmäys – Jos EU-federalisti väittää, että kansallinen etu vaatii kaikkien euromaiden auttamista, mutta samaan aikaan osa niistä aikoo lähteä lipettiin kansallisen edun nimissä?

Kuumottava kysymys: Jos Stubbidolla menee kännykkä hukkaan, niin montako tuhottua Kirkollisen Avun sairaalaa se vastaa? Vihje: Ratkaise tahtävä käyttämällä hyväveli-kaavaa ja kertomalla luku Nallen maataloustuilla.

Pp) Demarinuoria on silloin liikaa, mutta onneksi demarinuoria ei ole lainkaan.
Aä) Ääni lähtee.
Hh) Sata.

Vastaukset: Ääretön Jungerin asteikolla, Jytky!, Vihreiden jäsenkirja.
Lisäbonuskyssärit:
Jos tuulimyllyn energia teho on Jupiterin tuulissa yhtä suuri kuin ydinvoimalan Maassa. Kuinka paljon paskaa pitää olla päässä jotta sama tulos saadaan kun tuulimylly on Maassa?
Jos Satu kääntää takin maanantaina ja toisen kerran torstaina. Minkä värinen Sadun takki on sunnutaina?

Koska olen Superdemari, vastaan jo tämään tiistaina perjantaikysymykseen, että me kyllä hoidamme nämä hommat!

Demarinuoria ei ole pian yhtään, kunhan minut vapautetaan ja nimitetään Norjan puolustusvoimien ylipäälliköksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vuohenpää ilmestyi yllättäen ruutupaperille – viranomainen hämmentyi!

(JUKUJUKUMAA) Paikallinen viranomainen hämmentyi perinpohjaisesti alkuviikolla, kun hänen arkistoimaansa ruutupaperiin oli aivan ilmiselvästi ilmestynyt vuohenpään muotoinen kuvio. Viranomainen kutsui myös...

Close