Kategoriat
Kotimaa

Vuohenpää ilmestyi yllättäen ruutupaperille – viranomainen hämmentyi!

(JUKUJUKUMAA) Paikallinen viranomainen hämmentyi perinpohjaisesti alkuviikolla, kun hänen arkistoimaansa ruutupaperiin oli aivan ilmiselvästi ilmestynyt vuohenpään muotoinen kuvio. Viranomainen kutsui myös muut lähistön asukkaat katsomaan outoa näkyä, ja hekin hämmästelivät.
Uutisvälineet ympäri maailmaa ovat vuosien varrella kertoneet mystisistä tapauksista, jolloin vuohenpään kuva on ilmestynyt milloin paahtoleipään, tomaattiin tai jopa rakennusten seiniin. Niillä kerrotaan olevan ihmeitätekeviä voimia, kuten kyky viedä rikosasioita korkeimman oikeuden käsittelyyn.
Lehden haastatteleman asiantuntijan mukaan kuvio saattaa todellakin näyttää vuohenpäältä, jos sitä vertaa esimerkiksi kahteen kolmasosaan isoisän Enso-Gutzeitille myymää maa-alaa Somerolla, joka ei näytä.
Useimmiten ilmestykset liitetään ulvilalaisuudeksi kutsuttiin salaperäiseen kulttiin, josta perillä ovat vain harvat erityisopettajat. Kultin yhtenä perustajana pidetään mystikko Alesteir Crowleyta, joka tosin kiisti elinaikanaan jyrkästi yhteytensä ulvilalaisiin.
Cass Casey ei halunnut kommentoida kuva-asiaa ollenkaan.

9 vastausta aiheeseen “Vuohenpää ilmestyi yllättäen ruutupaperille – viranomainen hämmentyi!”

Mikäli ruutupaperilta tahi ääninauhalta näkyy tai kuuluu sanat ”saatanan ämmä”, en näkisi epäilylle jäävän enää sijaa.

Juttuun liittyvät ”ilman teräviä piirteitä oleva nopealiikkeinen pyöreäkasvoinen mies” ja ”some puertorican guy” eivät suostuneet kommentoimaan asiaa. Heitä ei lukuisista yrityksistä huolimatta edes tavoitettu kommentointia varten.

Eräs nimettömäksi jäänyt saatananpalvonta-asijantuntijja oli kuulopuheiden mukaan sanonut ”olleensa varma, että Auer on syyllinen, koska ’Auer killed Lahti’ on anagrammi sanoista ’held like a ritual’, mikä todistaa myös surmatyön rituaaliluonteen.”

Mutta entäs kirjeen aloitus ”Helou kullat!”, joka on takaperin ”!t ALLU KUOLE H”..?!

Minun äänestyslippuihini on aina ilmestynyt kirkkoveneen kuva kuin itsestään. Olenko Kepun, SDP:n ja kokoomuksen salaliiton uhri vai onko minulle sattunut aina Pohjois-Korean vaaleja varten valmistettavan paperin koe-erä ja kyseinen kuva onkin pyhä vuori?

Toivottavasti syyttäjä on jo tutkinut Anneli Auerin yhteyden Bodomin surmiin. Children of Bodomhan on metallibändi, ja satanistithan tunnetusti tykkäilevät metallimusiikista. Jopa seksuaalisesti hyväksikäytetty lapsi osaa laskea 1+1=666 ja todeta, että tämä ei voi olla sattumaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lähteet: Mertaranta vaarassa pudota leijonajoukkueesta

Photo Credit: Kyle Simourd (KEBABKIOSKI) Suomen jääkiekkomaajoukkueen legendojen rivit ovat entisestään harvenemassa. Ville Peltonen ei päässyt edes joukkueeseen, ja nyt...

Close