Kategoriat
Urheilu

Kolme miljoonaa suomalaista huomasi, ettei kannatakaan Leijonia

(KLUUPEN) Lähes kolme miljoonaa suomalaista havahtui äkkiä siihen, ettei oikeasti kannatakaan Leijonia. Sen sijaan suomalaiset huomasivat kannattavansa Venäjää, koska se voitti.
”Vielä torstaina ihailin Leijonien kykyä venyä ja olin valmis menemään naimisiin jokaisen pelaajan kanssa. Nyt en tunne joukkuetta lainkaan omakseni ja olen valmis nuijimaan Leijonien paineensietokyvyn, osaamisen ja potenssin alimpaan helvettiin”, toteaa keväisin jääkiekon olemassaoloon heräävä Päivi Alafrantti.
Huomisessa pronssiottelussa valtaosa nyt kannattamisesta luopuneesta kolmesta miljoonasta aikoo kannattaa Suomea jonkun verran, mutta ei lainkaan niin paljon kuin olisi kannattanut finaalissa.
”En minä alttarillakaan luvannut rakastaa vaimoa niin myötä- kuin vastamäessäkin, vaan riippuen perseen leveydestä ja tulotasosta”, vertaa pahvikypärään siviilissäkin pukeutuva Arto Härkönen.
Samaan aikaan moni talvisotavertauksin puhunut huomasi olleensa lopputuloksen suhteen hämmentävän oikeassa.

12 vastausta aiheeseen “Kolme miljoonaa suomalaista huomasi, ettei kannatakaan Leijonia”

Jääkiekkomenestys ja maanpuolustus ovat asioita, joiden uskottavuuden kannalta katsottuna Suomen pitäisi ehdottomasti liittyä pikapuoliin takaisin Venäjään.

Mikä paska sivusto tämä on? Ja mikä on tämä ”uutinen”? Teksti on kielellisesti sekä sisällöltää niin kamalaa paskaa, että ihan hävettää Alarik Sarven puolesta. Omaa nimeäni en kehtaisi pistää tällaiseen artikkeliiin.

Jevgeni Malkin vei Suomi-neitoa eilen niin urakalla kahville ja kebab-kioskille, että nyt ei auta kuin kesähäät.

Mää kattelen vaan kiekkoa, missä se kulloinkin menee. Harmittaa lähikuvat ihmisistä kun en silloin näe kiekkoa.

Luulekkonää että tuo on kirjoittajan oikea nimi? Ootko kuullut ilmiöstä nimeltä satiiri?

Lähdössä ollaan vielä nii pålleita jellonapastilleja mutta kun tuleekin paha päivä niin ollaan kuin käytettyjä tampooneja, että ens kerralla joutuu laittamaan kaks. Ps. Kalelle terveisiä.

Mihin toimiin suomen hallitus aikoo ryhtyä jotta poika saadaan takaisin kotiin? Odotan vastaus ulkoministeriltä pikaisesti.

Niin. Lapsikaappaus. Poika on viety Suomesta vasten tahtoaan. Missä viipyy nootti?

Hehkuisin pyhää vihaa tätä artikkelia ja sen kirjoittajaa kohtaan vankkumattomasti aina ja ikuisesti kannattamani jääkiekkojoukkueen puolesta, mutta jostain syystä jääkiekko ei olekaan kiinnostanut minua sitten viime lauantain.

Haluaisin, että, vanhojen hyvien aikojen kunniaksi, Lehti mainitsisi seuraavassa artikkelissaan tissit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden kivat puuhatehtävät perjantaiksi!

Pulmallinen pähkinä - Jos jotkut nuorista ovat demareita, mutta kaikki demarit eivät ole nuoria, eikä yksikään demarinuori ole demarinuori, paljonko...

Close