Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Viranomaiset tutkivat lapsityövoiman käyttöä eduskunnassa

(VAN OORT) Poliisi ja lastensuojeluviranomaiset ovat aloittaneet tutkinnan siitä, rikkovatko eduskunta ja perussuomalaisten kansanedustaja James Hirvisaari mahdollisesti lapsityövoiman käytön kieltäviä säädöksiä.
Viranomaiset ovat saaneet useita huolestuneita yhteydenottoja sekä eduskunnan sisä- että ulkopuolelta koskien Hirvisaaren eduskunta-avustajaa Helena Erosta. Erosen kirjoituksien ja käytöksen perusteella on epäilty, ettei hän voi olla kuin korkeintaan 12-vuotias. Joidenkin rajuimpien arvelujen mukaan hän saattaa olla vieläkin nuorempi, koska hänelle ei ole vielä kehittynyt empatiakykyä.
Laki nuorista työntekijöistä edellyttää, ettei työhön saa ottaa alle 15-vuotiaita.
Lehti harkitsi hetken kommentin kysymistä Hirvisaarelta, mutta toimitus päätti sitten, että on paljon mukavampaa työntää pikkuisia nuppineuloja omiin pehmytkudoksiin.

9 vastausta aiheeseen “Viranomaiset tutkivat lapsityövoiman käyttöä eduskunnassa”

Tämä on selvää vihapuhetta Perussuomalaista puoluetta vastaan. Punavihernazi mädättäjät syyttävät persuja aina ihan kaikesta vaikka yhtään neekeriorjaa ei ole otettu ja muslimejakin vastaan ollaan maahanmuuttokriittisiä ei se ole rasismia.
Eronen ei ole lapsi, hän on vain poliittisesti ja eettisesti jälkeenjäänyt. Ei vammaisia saa kiusia.

Mutku Helena on niin hot! Toivottavasti ”huolestuneitten yhteydenottojen” arvelut eivät osoittaudu tosiksi, koska silloin minulla olisi vakava seksuaalinen kieroutuma.
(Disclaimer: Tämä viesti oli satiiria. Minä en oikeasti ole kiinnostunut alaikäisistä seksuaalisessa mielessä. Ymmärsin myös, että Lehden toimituskaan ei pidä Erosta alaikäisenä, ja että koko juttu oli muutenkin huumoria. Tämä disclaimer on kirjoitettu vain siksi, että ns. vakavasti otettavien medioidenkin toimittajien joukossa on niitä, jotka eivät tunnista satiiriksi edes hampurilaishihamerkin ehdottamista yhdysvaltalaisille. Noniin nyt tästä disclaimerista tuli pidempi kuin varsinainen vitsikirjoitus. Tähän tämä nyt on mennyt hitsi vieköön.)

Uutista en kommentoi, kunhan rupesin ihmettelemään ovatko Lehden kirjoittajat saaneet potkut oikeista töistä kun on taas aikaa kirjoitella tännekin.

Lakihan kieltää alaikäisiltä jatkuvan täysipäiväisen työskentelyn, onneksi tätä pelkoa ei eduskunnassa ikinä ole. Muuten olisi Vihreät ja Vasemmistokin pulassa. Toisaalta milloin Poliisi meinaa puuttua vanhusten pakkotyöhön eduskunnassa? Räsänen ja muut kristilliset puhuu niin sekavia että pillerit on tainnut jäädä ottamatta.

Mutta ettekö te vasemmistolaiset jihadistimyyrät nyt ymmärrä, että maahanmuuttajat raiskaavat kaikki kantasuomalaiset elovenatyttömme?

Ettekö te vihervasemmistotorakat nyt jo ymmärrä, että ilman rakentavaa monikulttuurikritiikkiämme islamistit raiskaavat ja kivittävät meidät kaikki, ja pakottavatpa vielä pukeutumaan kaapuihinkin?!

Ehkä surullisinta tässä persufobiassanne on se, että Erosen teksti oli hyvin samaa tyylilajia kuin mitä Lehdessä itsessään käytetään. Erosen teksti olisi melkeinpä sopinut Lehteen artikkeliksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Epätoivoiset viihdetoimittajat: Jackie O edelleen Jenni Haukion ainoa vertailukohta

(FILEMON-PERKAMON) Suomen nuorin rouva Jenni Haukio osoitti jälleen olevansa Suomen Jacqueline Kennedy, Suomen viihdetoimittajien liitto muistuttaa epätoivoisesti. Uusin yhtäläisyys maailman...

Close