Kategoriat
Seksivau

Epätoivoiset viihdetoimittajat: Jackie O edelleen Jenni Haukion ainoa vertailukohta

(FILEMON-PERKAMON) Suomen nuorin rouva Jenni Haukio osoitti jälleen olevansa Suomen Jacqueline Kennedy, Suomen viihdetoimittajien liitto muistuttaa epätoivoisesti. Uusin yhtäläisyys maailman vaikutusvaltaisimman miehen ja maailman rikkaimman miehen entisen puolison sekä kokoomuksen entisen viestintäpäällikön välillä löytyi tänään, kun rouva Haukio ei pystynyt vatsataudin vuoksi osallistumaan valtiovierailulle Viroon.
”Haukio ei ole kala, Haukio on kuin Jackie O.  Kävikö Jackie koskaan valtiovierailulla Virossa? Ei käynyt, eikä käynyt myöskään Hauki-o”, totesi viihdetoimittajien liiton puheenjohtaja Sunniva Surströmming.
Ennen presidentinvaaleja viihdetoimituksissa oli harmiteltu sitä, että kukaan ei osannut kääntää ranskankielisiä Carla Bruni -uutisia. Presidentin puolison vaihtuminen tohtori Pentti Arajärvestä rouva Jenni Haukioon kuitenkin lietsoi viihdetoimitukset kiimaan, sillä se tarjosi lupauksen kotimaisista glamour-uutisista. Itsepetos on jatkunut vakaana vaaleista saakka.
” Ihahaa!” hirnahtaa myös Rita Tainola.
 

4 vastausta aiheeseen “Epätoivoiset viihdetoimittajat: Jackie O edelleen Jenni Haukion ainoa vertailukohta”

Juice teki ”Marilyn”-biisin. Missä viipyy Maki Kolehmaisen ja Kurre Westerlundin ”Hauki-O”? Siinä olisi mukavasti stemmaava loppusointu, johon valtavan yleisömassan olisi helppo yhtyä. Voin jo kuvitella stadionin tunnelman…

”Suomen ja Viron välit ovat ratkaisevasti viilenneet viime päivinä ja aiomme siirtää joukkoja Suomenlahden rannalle valmiiksi merijalkaväen hyökkäystä varten”, totesi tasavallan presidentti Sauli Niinistö valtiovierailullaan. Syynä on Jenni Haukion hurrikaanimainen, tornadon kaltainen vatsatauti: Haukio oksensi Viron presidentti Toomas Henrik Ilveksen sekä Viron puolustusvoimain komentajan päälle. Tallinnassa hän myös oksensi Itämereen, minkä vuoksi Suomenlahti joudutaan sulkemaan toistaiseksi kalastukselta ja laivaliikenteeltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Mikkeli juhlii suurta poikaansa MarskiFist-festivaalilla

(KIRGISIA) Suomen vilkas kulttuurikesä saa tänä vuonna uuden tulokkaan, kun Mikkelissä järjestetään ensimmäinen MarskiFist-festivaali. Juhlien tarkoituksena on kunnioittaa marsalkka Mannerheimin...

Close