Kategoriat
Kotimaa Seksivau

Mikkeli juhlii suurta poikaansa MarskiFist-festivaalilla

(KIRGISIA) Suomen vilkas kulttuurikesä saa tänä vuonna uuden tulokkaan, kun Mikkelissä järjestetään ensimmäinen MarskiFist-festivaali. Juhlien tarkoituksena on kunnioittaa marsalkka Mannerheimin syvälle työntynyttä vaikutusta maamme historiaan.
Ensimmäisen festivaalin teemana on tiettävästi ”Aunuksen-retki”, vaikka joidenkin kaupunkilaisten mielestä se on jo aika lähellä kuolleen hevosen pieksäntää. Paikallinen mies Gaylord Hintiä arvelee, että vaarana on juhlan meneminen ”aivan päin persettä”. Hän pohtii, että idea olisi ehkä pitänyt jättää kaapin perälle.
Alueen valtalehden Länsi-Savon mukaan kuitenkin “Mikkelissä halutaan vaalia marsalkka Mannerheimin muistoa”, mikä summaa samalla kaupungin viime vuosien yleisen toimeliaisuuden tilan.

5 vastausta aiheeseen “Mikkeli juhlii suurta poikaansa MarskiFist-festivaalilla”

Homo on homolle homo.
Homo on heterolle homo.
Hetero on homolle homo.
Hetero on heterolle homo.
Kaikki on homoa. Homot!

Marskihan uhosi 1941 ettei pane ”miekkaansa” tuppeen ennen kuin ”aunus” on valloitettu. Hän toisaalta tunsi jo 1919 suurta halua tunkeutua väkisin Pietariin.

On hyvä silti muistaa, että ei kaikki homot nyt sentään mitään homoja ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sauli Niinistö piilotti muotokuvansa lukittuun huoneeseen verhon taakse

(LONTOO) Tasavallan presidentin Sauli Niinistön virallinen muotokuva ei päädykään yleiseen levitykseen. Presidentin kanslia ilmoitti tiistaina, että alkuperäinen muotokuva on piilotettu...

Close