Kategoriat
Kotimaa

Sauli Niinistö piilotti muotokuvansa lukittuun huoneeseen verhon taakse

(LONTOO) Tasavallan presidentin Sauli Niinistön virallinen muotokuva ei päädykään yleiseen levitykseen. Presidentin kanslia ilmoitti tiistaina, että alkuperäinen muotokuva on piilotettu Mäntyniemeen lukittuun huoneeseen, jossa sitä säilytetään ulkopuolisten katseilta suojassa samettiverhon takana.
Taideasiantuntija ja elostelija lordi Henryn mielestä päätös on valitettava, koska hän pitää kuvaa erittäin hienona.
”Se on parhain työsi, Pasi, paras mitä olet ikinä tehnyt. Sinun täytyy ehdottomasti lähettää se ensi vuonna Grosvenoriin. Akatemia on sille liian suuri ja vulgaari”, lordi ilmoitti mielipiteenään.
Presidentti Niinistö ei halunnut kommentoida asiaa, mutta hänen on kuvailtu olleen viime päivinä selvästi aiempaa vetreämmän oloinen.

2 vastausta aiheeseen “Sauli Niinistö piilotti muotokuvansa lukittuun huoneeseen verhon taakse”

Kyllä tätä punavihermedian salaliittoa on jo lehtikin täynnä, ulkomaalaisia suojellaan ja raiskaajien nimet jää kertomatta julki!!

Voi vain kuvitella millainen hirviö siellä luimistelee kauden loppupuolella. Sauli jo rasvaa rullaluistimiaan, kasvattaa takatukkaa ja paistattelee perhekuvissa naistenlehtien sivuilla. Salaisen huoneen avaimesta Sauli pitää huolta kuin suurvaltajohtaja ydinasekoodista. Kansakunnan karmeinta salaisuutta ei saa paljastaa. Ei ainakaan ennen seuraavaa presidenttikautta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Google aikoo kuvata Herran tutkimattomat tiet

(TAIVASSALO) Internetjätti Google aikoo laajentaa Street View -palveluaan merkittävästi. Yhtiö lähettää seuraavaksi kuvausautonsa tallentamaan näkymiä Jumalan tutkimattomista teistä. "Moni  on kysynyt...

Close