Kategoriat
Kotimaa

Google aikoo kuvata Herran tutkimattomat tiet

(TAIVASSALO) Internetjätti Google aikoo laajentaa Street View -palveluaan merkittävästi. Yhtiö lähettää seuraavaksi kuvausautonsa tallentamaan näkymiä Jumalan tutkimattomista teistä.
”Moni  on kysynyt läheisensä yllättävän kuoleman jälkeen papilta, miksi näin piti käydä. Tähän mennessä he ovat saaneet vastaukseksi vain epämääräisen kertomuksen Jumalan tutkimattomista teistä, mutta  nyt asiaan tulee muutos”, lupaa Googlen Tuonpuoleisen maajohtaja Steve Jobs.
Googlen suunnitelmat ovat herättäneet voimakasta vastustusta kirkon piirissä. Esimerkiksi hänen pyhyytensä paavi Benedictus ACAB pitää ajatusta  Herran tutkimattomien teiden kuvaamisesta vastenmielisenä.
”Tietämättömyys Jumalan todellisista tarkoitusperistä on kiehtonut ihmismieliä jo vuosituhansia. Miten se vaikuttaisi meihin, jos kuvissa paljastuisikin joku istumassa takapihallaan housut nilkoissa?” 
Myös kaksi muuta Googlen julkistamaa uutta kuvausaluetta ovat herättäneet huolta. Valhallan asukasyhdistys pelkää lisääntyvän liikenteen häiritsevän voittoisien soturien syöminkejä ja juominkeja. Google puolestaan pelkää tieverkon heikon kunnon tekevän kuvaamisen mahdottomaksi Venäjällä.

6 vastausta aiheeseen “Google aikoo kuvata Herran tutkimattomat tiet”

Jumala housut kintuissa! Enkeli Gabriel harrastamassa haureutta enkeli Mikaelin kanssa! Neitsyt Maria piikittämässä konia katuojassa! Joosef läpinäkyvässä kaftaanissa! Jeesus huonoilla teillä ryövärien majapaikassa! Maria Magdaleena asiakaskontaktissa! Katso kuvat!

Noilla tutkimattomilla teillä ei ainakaan Kanervaa näy, kun siltä on ne siivet leikattu.
Voisiko Google laajentaa kuvausretkiään myös helvetin ja manalan puolelle? Olisi kiva vähän katsella paikkoja, että tietää mihin niistä kannattaa laittaa hakupaperit vetämään.
Tuonen virran lautturikin ois kiva etukäteen nähdä, ettei sitten liikaa säikähdä kun aika koittaa.

Äkkiä on tutkittu Herrantiet. Postin osoitehakupalvelun mukaan ne sijaitsevat Huittisissa, Kauhavalla ja Rautalammilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden gallup: Oikeus toteutui Nova-tuomioissa, vaikkei kukaan tarkalleen ottaen enää muistakaan mistä siinä oli kysymys

Suurin osa suomalaisista katsoo, että Nova- ja KMS-jutuissa langetetut tuomiot olivat oikeita, vaikkei juuri kukaan muistakaan, mistä niihin johtaneet syytteet aikanaan nostettiin....

Close