Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Sotaveteraani toivoo Pentti Oinosen nousevan pois selästään

(YPÄJÄ) Keski-Suomessa asuva Eräs Sotaveteraani toivoo, että perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Oinonen (ps.) nousisi välillä pois hänen selästään.
Erään Sotaveteraanin mukaan Oinonen on ratsastanut hänellä jo useita vuosia, muun muassa julkisuuteen ja eduskuntaan. Vaikka leikki aluksi tuntui ihan mukavalta ja Pentin riemunkiljahdukset lämmittivät mieltä, on se viime aikoina aiheuttanut kiputiloja ristiselkään sekä vasempaan polvilumpioon, joka jäi keväällä 1944 Ihantalaan.
Pentti on tuonut hänen selkäänsä reuhtomaan myös useita leikkitovereitaan, mikä on lisännyt taakkaa rajusti.
Viimeksi keskiviikkona Oinonen ratsasti Eräällä Sotaveteraanilla Linnan juhlista käytävään keskusteluun, jonka kutsuminen keskusteluksi on aika huvittava ajatus.
”No homo!” muistuttaa Oinonen ja upottaa kannuksensa tiiviisti ratsunsa kylkiin.

9 vastausta aiheeseen “Sotaveteraani toivoo Pentti Oinosen nousevan pois selästään”

Keväällä -44 Ihantalassa?? Mitä helvettiä veteraani siellä siellä vielä silloin lumpioi? Vastahan meno alkoi jussina. Ettei nyt vaan ollut tullut käpykaartelua ja kiertelyä salaa tarinaan…

siis hetkinen. nyt voisi kyllä lehtilehden ”journalistit” vähän laittaa faktat kuntoon. ypäjä ei tod ole keskisuomessa!! mihin nykyjournalismi on menossa… eliitti siellä vaan keskenään kirjoittelee eikä ikinä jalkaudu tavallisten kansalaisten joukkoon. me täällä kuitenkin teitin palkat maksetaan!!!!

Tilasin lehden, mutta en ole saanut yhtään lehteä. Lähettäkää nyt minulle jo edes yksi lehti niin voin olla tyytyväinen. Luulen, että olen tilanteessa, jossa tarvitaan lehteä. Haluan lukea lisää lehteä. Olen usein ajanut Ypäjän ohitse oli se sitten Keski-Suomessa tai ei.

Taramo, olen minäkin joskus ollut isossa hädässä Ypäjän lähettyvillä, mutta nopein ratkaisu on ollut Serlachius-konsernin tuote.

Jos ei suomalaiset kerkiä, niin voisiko joku venäläinen tohtori käydä antamassa kipulääkitystä sille Ihantalaan jääneelle lumpiolle?
On ikävää jos lumpioon säteilee, kun ei siihen pääse itse käsiksi. Viekää nyt hyvät ihmiset kylmä kääre sinne edes!

Suomalaiset perinteet kunniaan ja pakollisixi oppi aineixi. Paras apu veteraanin (kiitos!) polvi on gel maaan on sanan lasku. Pojasta polvi paranee. Että poikaa vaan kopeloimaan olipa ne Ihantalasta tai ei. Kopase poikaa veteraani (kiitos!). Ottacaa cantaa!!!1!!??+??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Useiden suomalaisten puhelinnumeroita julkaistu internetissä

(TCP/IP) Nollakakkoseksi itsensä esittelevä ryhmä on julkaissut satojentuhansien, ellei miljoonien, suomalaisten yksityishenkilöiden ja yritysten puhelinnumeroita internetissä sekä paperisina luetteloina. Erityisen...

Close