Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Gallup: Ideaali Sauli Niinistöstä voittaisi selvästi reaalisen Niinistön presidentinvaalien 2. kierroksella

(HOLLOLA) Idealisoitu näkemys kokoomuksen Sauli Niinistöstä on yhä selvä ykkössuosikki Suomen seuraavaksi presidentiksi, selviää Lehden naapurin Jaskalla teettämästä mielipidemittauksesta.
Ideaali Niinistöstä keräisi ensimmäisellä vaalikierroksella liki puolet äänistä ja päihittäisi toisella kierroksella vastustajansa selkein luvuin. Ideaali-Niinistön varjoon jäisivät niin reaalinen Sauli Niinistö, inhoreaalinen Paavo Väyrynen kuin relativistinen Timo Soinikin.
Gallupin mukaan idealisoidun Niinistön vahvuuksiksi arvioidaan kaikki ne hyvät ominaisuudet, joita äänestäjät arvostavat presidentissä. Häntä pidetään suoranaisena ihanne-ehdokkaana. Idealisoitu Niinistö on pitänyt kärkipaikkaa myös muiden suurten medioiden teettämissä mittauksissa.
”Mihin vittuun mun rahat on menny eilen, ja oottekste nähnyt mun puhelinta missään?” analysoi Jaska galluptulosta.

5 vastausta aiheeseen “Gallup: Ideaali Sauli Niinistöstä voittaisi selvästi reaalisen Niinistön presidentinvaalien 2. kierroksella”

Häviäjien listasta unohtui reSPEktaalinen Haavisto, retardinen Lipponen ja rejääli Biaudet… Niin joo, ja converseaalinen Arhinmäki.

On suuri vääryys että suvaitsevaistoon kuuluvilla ei ole moninkertainen määrä ääniä tavalliseen ihmiseen verrattuna. Nyt yhteiskunnan parhaat visionäärit kuten näyttelijät, rumat lesbokirjailijat, N vuotta opiskelleet humanistit, edistykselliset toimittajat ja varsinaisena iskurijoukkona omaa ääntään ja nokkeluuttaan rakastavat stand-up koomikot joutuvat kärsimään ahdasmielisten kansanedustajien lausunnoista. Janinkin olisi pitänyt päästä tanssimaan Haaviston kanssa, mutta ahdasmielinen formaatti ei sallinut. Loukkaantuikohan se taas? On hienoa olla väärinymmärretty, jos on taiteilija eikä erityisen kuuluisa.

Kyllä Väyrynen on arvoissaan ja ideologiassaan hyvin imäginäärinen ehdokas, ja tuskin tullaan koskaan näkemän reaalisena.

Pitää kuitenkin muistaa, että Väyrynen on Jumalan valitsema presidentti. Tai siis jos Jumala on olemassa, on Väyrynen hänen ehdoton suosikkinsa. Tai kunhan Jumalalla ei vain ole liian eriäviä mielipiteitä Väyrysen kanssa jotta Väyrynen voi hänet tukijakseen hyväksyä. Toisaalta Väyrysenkin mielestä heidän välilleen täytyisi viimeinkin tehdä kunnollinen työnjako ja määrittää reviirien rajat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sotaveteraani toivoo Pentti Oinosen nousevan pois selästään

(YPÄJÄ) Keski-Suomessa asuva Eräs Sotaveteraani toivoo, että perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Oinonen (ps.) nousisi välillä pois hänen selästään. Erään Sotaveteraanin mukaan...

Close