Presidenttiehdokas Väyrynen signeerasi Aikakaus-Lehden – katso kuvat!

0
7

Väyrynen 1

Väyrynen 2

Lukija M. S. haki Paavo Väyrysen nimikirjoituksen kaikkien aikojen ensimmäisen Aikakaus-Lehden kanteen. Tilanteen valokuvin dokumentoinut lukijamme kertoo kuvailleensa Lehteä presidenttiehdokkaalle sanoilla “nuorille ja opiskelijoille suunnattu aviisi, joka tarkastelee yhteiskunnallisia ja päiväpoliittisia mullistuksia humoristiseen sävyyn, mutta hyvällä maulla.”

7 lukijakirjettä

 1. Parta sanoo:

  Hyvällä maulla. Hyvällä maulla! Tuosta aviisista ja tästä instituutiosta/yhteisöstä/julkaisuja julkaisevasta instanssista on hyvä maku yhtä kaukan kuin, Paavo Väyrynen presidentinvirasta. Tai hyvä maku einesruoista.

  (0)
 2. Jaska Jokunen sanoo:

  Yhtä kaukana, eli siis oikeastaan perin lähellä. Eiköhän tämä jo viimeistään varmista sen, että kenenkään muun kuin Paavon äänestäminen voidaan tulkita vain törkeäksi maanpetturuudeksi.

  (0)
 3. H. E. von Wittu (avustaja) sanoo:

  Kuvailiko vai hyväilikö lukija M.S Lehteä? On eri asia panna tai pistää sika kuoliaaksi.

  (0)
 4. Alfons Åberg sanoo:

  Laita lapsi asialle, mene itse perässä. Piti olla: “dementikkovanhuksille suunnattu aviisi, joka tarkastelee esihistoriallista jämähtäneisyyttä tosikkomaiseen sävyyn ja huonolla maulla.”

  PS. Lehden irtaimiston pakkohuutokaupassa olen valmis maksamaan signeeratun numeron saamisesta sukukalleuksiini hengelläni.

  (0)
 5. Grandf Fitta sanoo:

  Hei, se on legendaarinen, sisåpiirihuumorin mestarteos.
  Se kulttuuriblogisti jota siinä pistettiin altalipan todenteolla, että se runkkaa, runkkaa ja RUNKKAA! jne. mitä-mitä. …
  Sen tajusin *henkilö valaistuu* vasta joskus, että sehän men niin että har kryptat, polkkaajan nimi “jukka” på andra inhemska menar att jukka på.
  Voi olla vaikeeta, mutta ei se kuulkaa ollut helppoa minullakaan. .. fast det är synd att man har jukkat till bilden så.

  (0)
 6. Perse sanoo:

  Perseen perse, aikoinaan tilasin Aikakaus-Lehden ensinumeron ennakkoon, enkä koskaan sitä saanut. Vitutti niin etten viitsinyt edes valittaa. Yhä vituttaa.

  Vittu.

  (0)
 7. Wamibo sanoo:

  Aviisista innostuneena Väyrynen luki kaikki Lehdet kolmessa vuorokaudessa.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.