Kategoriat
Aikakaus Politiikka

Presidenttiehdokas Väyrynen signeerasi Aikakaus-Lehden – katso kuvat!

Väyrynen 1
Väyrynen 2
Lukija M. S. haki [search term=”Paavo Väyrynen”]Paavo Väyrysen[/search] nimikirjoituksen kaikkien aikojen ensimmäisen Aikakaus-Lehden kanteen. Tilanteen valokuvin dokumentoinut lukijamme kertoo kuvailleensa Lehteä presidenttiehdokkaalle sanoilla ”nuorille ja opiskelijoille suunnattu aviisi, joka tarkastelee yhteiskunnallisia ja päiväpoliittisia mullistuksia humoristiseen sävyyn, mutta hyvällä maulla.”

7 vastausta aiheeseen “Presidenttiehdokas Väyrynen signeerasi Aikakaus-Lehden – katso kuvat!”

Hyvällä maulla. Hyvällä maulla! Tuosta aviisista ja tästä instituutiosta/yhteisöstä/julkaisuja julkaisevasta instanssista on hyvä maku yhtä kaukan kuin, Paavo Väyrynen presidentinvirasta. Tai hyvä maku einesruoista.

Yhtä kaukana, eli siis oikeastaan perin lähellä. Eiköhän tämä jo viimeistään varmista sen, että kenenkään muun kuin Paavon äänestäminen voidaan tulkita vain törkeäksi maanpetturuudeksi.

Kuvailiko vai hyväilikö lukija M.S Lehteä? On eri asia panna tai pistää sika kuoliaaksi.

Laita lapsi asialle, mene itse perässä. Piti olla: ”dementikkovanhuksille suunnattu aviisi, joka tarkastelee esihistoriallista jämähtäneisyyttä tosikkomaiseen sävyyn ja huonolla maulla.”
PS. Lehden irtaimiston pakkohuutokaupassa olen valmis maksamaan signeeratun numeron saamisesta sukukalleuksiini hengelläni.

Hei, se on legendaarinen, sisåpiirihuumorin mestarteos.
Se kulttuuriblogisti jota siinä pistettiin altalipan todenteolla, että se runkkaa, runkkaa ja RUNKKAA! jne. mitä-mitä. …
Sen tajusin *henkilö valaistuu* vasta joskus, että sehän men niin että har kryptat, polkkaajan nimi ”jukka” på andra inhemska menar att jukka på.
Voi olla vaikeeta, mutta ei se kuulkaa ollut helppoa minullakaan. .. fast det är synd att man har jukkat till bilden så.

Perseen perse, aikoinaan tilasin Aikakaus-Lehden ensinumeron ennakkoon, enkä koskaan sitä saanut. Vitutti niin etten viitsinyt edes valittaa. Yhä vituttaa.
Vittu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
6,9:stä tuli 7,1

(PÖRSSI) Osakemarkkinat reagoivat tänään rajusti, kun kävi ilmi, että 6,9 on muuttunut. 6,9:n muutosta oli pelätty jo pitkään ja kun kävi...

Close