Kategoriat
Talous

6,9:stä tuli 7,1

(PÖRSSI) Osakemarkkinat reagoivat tänään rajusti, kun kävi ilmi, että 6,9 on muuttunut. 6,9:n muutosta oli pelätty jo pitkään ja kun kävi ilmi, että siitä oli tullut 7,1, joutuivat markkinat paniikkiin. Aikaisemmilla kerroilla, kun numeron arvo on ylittänyt 7, ollaan jouduttu turvautumaan hätäjärjestelyihin.
Pörssit Euroopassa olivat kautta linjan laskusuunnassa. Helsingin pörssin yleisindeksi oli aivan eri kuin 7,1 tai 6,9. Lehden haastattelemien asiantuntijoiden mukaan 7,1 on ehdottomasti suurempi luku kuin 6,9, joten pörssien rauhoittuminen aivan nopeasti ei vaikuta todennäköiseltä. Toivottavaa markkinoiden kannalta olisi, että 7,1:stä tulisi selvästi pienempi luku, esimerkiksi 5,4 tai jopa sitä alhaisempi.
Useat muut luvut ovat niin ikään muuttuneet päivän mittaan. Esimerkiksi 2, 32, 36 sekä lisänumerot 4 ja 354 1/7 ovat kaikki kutistuneet hieman. Lehti seuraa tilannetta.

3 vastausta aiheeseen “6,9:stä tuli 7,1”

Tää on vihreiden presidenttiehdokkaan salajuoni, yrittää edistää homojen adoptio-oikeutta ja kuusysistä mennään hintendojen ysikuutoseen.

Säälittävää Lehdeltä taas, eikö täällä muuta osata kun pilkata työtätekeviä pörssimiehiä? Ilmoitan kyllä Jan Hurrille tästä ja kohta saatte kuulla kuinka Eurooppa hajoaa ja puolet yhdistyy jenkkeihin ja puolet Venäjään. Sittenpä näätte!

Tarkasteltaessa numeroiden väkevyyksiä kannattaa huomioida myös pilkun jälkeen tulevien numeroiden lausuminen. Onhan merkittävästi voimakkaampaa sanoa seitsemän pilkku kymmenen kuin seitsemän pilkku yksi. Jopa suosittaisin muotoa seitsemän pilkku sata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Päivän siirto: Obama G20:een

Juuri saamamme tiedon mukaan mustilla pelaava Yhdysvallat on siirtänyt Obaman G20:een. Valkoisilla pelaavan Kreikan edellinen siirto oli Papandreou H5:een. Lehti...

Close