Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen valehuijari jäi kiinni Putaan Essolla

Katso myös shokkikuvat!!! ”Oli koko ajan sellainen tunne, ettei mies kusetakaan minua.” Oletko ollut tekemisissä epäillyn valehuijarin kanssa? Ota yhteyttä!
‎(VOIHELVETTI) Tornion poliisi jätti eilen aamulla pidättämättä miehen, jonka epäillään jättäneen huijaamatta kymmeniä torniolaisia.
Tapauksen vakavuuden vuoksi poliisi on antanut miehen nimen julkisuuteen. ”Luigina” tunnettu torniolainen liikemies, oikealta nimeltään Paavali Hesekiel Päiväntasaaja, on yleensä juotettavista lähteistä saatujen tietojen mukaan mm. myynyt käytettyjä autoja niiiden oikealla hinnalla.  Autojen matkamittareita ei ole ollut viritelty ja huoltokirjatkin ovat olleet kaikin puolin kunnossa.  Lehden tietojen mukaan kauppahinta sisältänyt myös talvirenkaat.
”Epäilykseni heräsivät, kun huomasin, että 10.000 km jälkeen auto kulki kuin enkeli. Mitään ei ollut mennyt paskaksi, ei vuotanut öljyt eivätkä muutkaan nesteet, saatana”, puhisee eräs nimettömänä esiintyvä huijaamatta jäänyt mieshenkilö.
”Tarkasti menopelin moneen kertaan, enkä löytänyt, jumalauta, mitään huomautettavaa siitä. Yöunet siinä meni ja sain paniikkihäiriön.  Aion kyllä viedä lääkärilaskun valehuijarille, saatana”, jatkoi nimettömänä esiintyvä mieshenkilö puhinaansa.
Poliisin mukaan uhreja saattaa olla useita.

6 vastausta aiheeseen “Paikallinen valehuijari jäi kiinni Putaan Essolla”

Kyllä nyt vituttaa kun ei pääsee valittamaan ja muita solvaamaan. Itsellä ei ole mitään tekemistä koko asian kanssa enkä edes tunne ketään mutta niin olisi taas voinut haukkua koko kansan. Voi saatana tälläistä journalismia, vedä siinä kaljaa nyt kuppilassa ja yritä juttua tästä laukoa. Olis edes ollut maahanmuuttaja tai homo mainittu, mutta ei.

Iiro viinasen patsas Riihimäellä tahrittu paskalla,
myös kauko juhantalon haudalle kustu !

Tuo oli joku jäljittelijä, minä käyttäisin pilkkua:
Hei, tulin just!
Mutta minäpä pistän vielä paremmaksi, olen vale-valehuijari. Presidentinvaalien jälkeen teille kaikille paljastuu karu totuus, ja kaikki haluaisivat mieluummin vaikka nahkurin orsille.

Olinx mä eka?
Kuulin, että tuo valehuijari oli jättänyt huijaamatta erästä huijaria joka tapahtumien johdosta asuu nyt soutuveneen alla Oulun Puolivälinkankaalla (Halvmellantyg på svenska). Arvaa menikö selkä paskaksi sitä paattia raahatessa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Presidenttiehdokas Väyrynen signeerasi Aikakaus-Lehden – katso kuvat!

Lukija M. S. haki [search term="Paavo Väyrynen"]Paavo Väyrysen[/search] nimikirjoituksen kaikkien aikojen ensimmäisen Aikakaus-Lehden kanteen. Tilanteen valokuvin dokumentoinut lukijamme kertoo kuvailleensa...

Close