Kategoriat
Kulttuuri

Penikset huolissaan Finlandia-palkinnosta

(KOVAKANTINEN KIRJA) Suomen johtavat penikset ovat ilmaisseet huolensa siitä, että Finlandia-palkinnon ehdokkaina ei ole yhtään penistä. Kyseessä on ensimmäinen kerta Finlandia-palkinnon historiassa, kun peniksellä ei ole edes teoreettista mahdollisuutta voittaa.
”Tasa-arvo mainittu, tissit mainittu, romaanitaide mainittu, peniksiä ei mainittu”, penisten puhemies sanoi aikaisemmin tänään päivällä.
Lehden haastattelemien asiantuntijoiden mukaan Finlandia-palkinto on yleensä jaettu kaunokirjalliselle teokselle eikä sukuelimelle.

8 vastausta aiheeseen “Penikset huolissaan Finlandia-palkinnosta”

Kaikkihan sen tietää että kirjat ovat vain peniksenjatkeita. Mitä paksumpi kirja sen pienempi housuntäyte. Tädit ovatkin setiä. Kohukäänne.

Johhtavat penikset voivat lohduttautua sillä että naisen penis on vain 85 senttiä.

Naiseni saa 82 senttiä, sanoo Virallinen Arvaamiskeskus. Valitettavasti minulle jää vain se loppu 18 senttiä. Eihän sillä mitenkään pärjää tässä kilpailussa, kun Jormallakin on 20 senttiä ja Motlanthella kuulemma 27 senttiä. En siis ole johtava penis edes valkoihoisten keskuudessa. Byäää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen valehuijari jäi kiinni Putaan Essolla

Katso myös shokkikuvat!!! "Oli koko ajan sellainen tunne, ettei mies kusetakaan minua." Oletko ollut tekemisissä epäillyn valehuijarin kanssa? Ota yhteyttä!...

Close