Kategoriat
Seksivau

EU:lta uusi tyly raju mystinen kohudirektiivi: Toimittajilta kielletään lukutaito

(PERUSSUOMI) Euroopan unioni aikoo kieltää toimittajilta ja toimittajiksi pyrkiviltä lukutaidon hankkimisen. Asia selviää jonkun siistinkuuloisen ulkomaisen lehden jutusta, josta luimme vähän alusta ja arvelimme että jaksaako tässä nyt alkaa oikeasti jotain papereita lukea kun klikkauksia ja keskustelupalstakommentteja näinkin saa.
”Lukutaito ja luetun ymmärtäminen voivat olla vaaraksi toimittajille, koska se vähentää mahdollisuuksia kirjoittaa raflaavaa tekstiä asian vierestä”, kertoo uusi direktiiviteksti, tai eipä oikeastaan tee, mutta luotetaan siihen, että se netissä roikkuva surullinen pelle on niin suuttunut jo valmiiksi että oksentaa joka tapauksessa jotakin meidän palstallemme niin saadaan hyvät lukemat TNS Metrixissä.
Ja sitten laitetaan tähän kohu ja yllätyskäänne, että saadaan lukuarvot varmasti natsaamaan.
Suomen kansallista lainsäädäntöä ei ole vielä mukautettu vastaamaan direktiivin vaatimuksia, mutta sen henkeä on noudatettu maassamme jo pitkään.

5 vastausta aiheeseen “EU:lta uusi tyly raju mystinen kohudirektiivi: Toimittajilta kielletään lukutaito”

En jaksanut koko artikkelia lukea, mutta tämä meno ei voi jatkua! Käteinen lentelee jakamassa rahaa ja Jutta maksaa rehellisen 30-vuotiaan sairauseläkkeet oliivinviljelijöille. Minä en oliiviin koske, kun karppaan pekonilla. Ja suomalaista pekonia ostan, koska en luota EU:hun pätkääkään.
Täältä taas varma ääni Soinille kunnallisvaaleissa!

Pimeällä keskiajallakin eliitti pärjäsi ihan mainiosti, vaikkei kansa osannut lukea.

No eihän toimittajankaan tarvi osata muuta kuin kirjoittaa. Juornalistina hän saa tuotoksensa ihan painettuun lehteen, minun purkaukseni eivät pääse kuin hommafoorumille samanlaisten lukutaidottomien elämättömien pellejen iloksi.
Laittakaa mieluummin kuvia tisseistä Sauli Niinistön tulemista odotellessa.

Täh onko lukutaito ollut joskus pakollinen toimittajaksi pääsemiseksi? Ja jos on miten helvetissä se selittää lehtien nykytilan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Finanssivalvonta: Kauhean vaikea löytää hyviä 9.-luokkalaisia

(NÖKÖSEN AMIS) Finanssivalvonnan mukaan pankkiirien sääntöjenvastaista lyhyttä kauppaa on seurattu viime vuodet huonosti, koska on kauhean vaikea löytää TET-harjoitteluun päteviä...

Close