Kategoriat
Kotimaa

Kansalaisia varoitetaan nimettömistä pääkirjoitusviesteistä

(BROADSHEET) Poliisi varoittaa kansalaisia sanomalehdissä liikkuvista nimettömistä pääkirjoituksista. Niillä yritetään synnyttää ahdistuneita tuntemuksia käyttämällä hataria argumentteja, jotta lukija hairahtuisi ostamaan lähimmästä S-kaupasta lisää pakasteseitä.
”Viime aikoina on kiertänyt laajoissa piireissä teksti, jossa varoitellaan 1960-luvulla kuvattujen pornokuvien päätymisestä päivänvaloon. Tästä on tullut meille paljon yhteydenottoja palvelutaloista ympäri Suomen, että miten ne tietää niistä kuvista ja mihin minä ne piilotan. Kyseessä on kuitenkin niin sanottu kalasteluyritys, eli siinä haetaan vaan paniikkireaktiota lukijoilta”, poliisi kertoo.
Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun nimettömät kirjoittelijat yrittävät nostattaa paniikkia käyttämällä pitkälle kehittynyttä selluloosateknologiaa. Tutkijat ovat varoitelleet hallitsemattoman paperinkäytön sivuvaikutuksista jo vuosia, mutta poliisi on voimaton nimettömien kirjoittelijoiden edessä.
”Aina välillä ehdotetaan, että voisiko kirjoittelua jotenkin rajoittaa lain avulla, mutta sitten tajutaan, että viimeksi pääkirjoituksia luettiin 1980-luvulla Ylitorniossa ja sekin vahingossa, kun Matikaisen mumma ei ilman rillejä löytänyt sarjakuvasivua”, poliisi kommentoi.

8 vastausta aiheeseen “Kansalaisia varoitetaan nimettömistä pääkirjoitusviesteistä”

Onneksi näihin väärien nimien takaa kirjoittavien toimittajien uutisiin voi luottaa täysin.

Mulle soittelee kans yks läähättäjä ain välil ja joskus joku miäs ku kysy pankkitunnuksi, mut tarttisha niitten pääkirjotustoimittajienki jollai leipäs ansaita?

Sampo-Pankista soitellaan useamman kerran vuodessa ja halutaan tarkistaa tilien, korttien ja palveluiden tilanne. Ihan suomalaisilta kuulostavat (edes peruna ei ole suussa) mutta eivät ymmärrä että jos tilillä on muutama kymppitonni niin ei paljoa kiinnosta palvelumaksujen pienentäminen 50 sentillä kuukaudessa. Saavat kai palkkaa soiton keston mukaan; ehdotin että voisin lähettää heille nigerialaisen Justus Kalun lähettämän hyvän tarjouksen ja se herättikin kiinnostusta.

Hah. Meitsi on kohta rikas. Sain haalittua pikavipeillä kasaan 12000€ pesämunan kansainvälistä rahansiirtoa varten. Paljastuin näet Mobutu Sese-Sekon veljenpojan ainoaksi lailliseksi perijäksi, ja nyt on kolkyt miltsiä tulossa tilille… hetkenä minä hyvänsä.
Sitten paskat nakkaan teille kaikille. Lällällää.

Cansalaisia pitäisi varoittaa enemmänkin päättömistä ja järjettömistä pääkirjoituksista jotka ovat ilman päätä ja häntää. Vahingoittavat Suomen mainetta ulkomailla ja taas saa paskat housussa odottaa josko nuo kirjoittaisivat meistä jotain, mutta ei. Ei sanaakaan. Niin tai näin, Suomen seuraavan presidentin etunimi on 50% todennäköisyydellä Paavo.
Ei kun uhkapelaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suuri Cthulhu mukaan presidentinvaaliin

(R'LYEH) Suuri muinainen Cthulhu (mert.syv.) on ilmoittautunut mukaan presidentinvaaleihin. Cthulhu ilmoitti asiasta tiedotustilaisuudessa tänään hotkaisemalla asiasta kysyneen toimittajan. Vaaliteemoikseen Cthulhu...

Close