Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

VR:n edustaja: Ei tämä ole kaaos

(PASILAN KAKKOSRAIDE) VR:n asiakassuhteista vastaava johtaja Mohammed Saeed al-Sahhaf on perättömien huhujen hillitsemiseksi julkaissut tiedotteen, jossa todetaan muun muassa seuraavaa:
“Alkuviikosta liikkeellä olleet huhut lipunmyyntijärjestelmän takkuilusta ovat perusteettomia. Yhtään lippua vaille jäänyttä matkustajaa ei ole nähty lähelläkään rautatieasemia. Käytännössä kaikki lipunmyyntiautomaatit ovat käytössä, ja tyytyväiset matkustajat kajauttavat ajoittain spontaaneja eläköön-huutoja hyvin toimiville laitteille. Bussiliikennöitsijät ovat jo mitä ilmeisimmin hätää kärsimässä, kun koko kansa haluaa kulkea junalla tänä riemuisana päivänä.”
Al-Sahhaf muisti myös lähettää kiitoksia hyvin sujuneesta käyttöönotosta järjestelmän toimittaneille Accenturelle ja Tiedolle.
”Iso käsi pojat, iso käsi, nyt voi korkata skumpat, illalla sitten perskännit Onnelassa”.
Olisimme kysyneet satunnaisten matkustajien näkemystä tilanteesta, mutta lipunmyyntihallissa oli meneillään sen verran raju verilöyly, että emme uskaltaneet mennä ovesta sisään.
(Jutun kansalaistoimitti [search term=”kansalaistoimitti Paikallinen mies”]Paikallinen mies[/search].)

4 vastausta aiheeseen “VR:n edustaja: Ei tämä ole kaaos”

Perätön huhu! Kuva on Leppä Vaarasta, ei suinkaan Pasilasta. Eikä läheltäkään Kakkos Raidetta!

Perätöntä puhetta! Lipunmyyntihallissa oli meneillään hurmoksellinen ylistyssessio nerollisen, mutta vaikenevan Mikael Aro -toteemin ympärillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansalaisia varoitetaan nimettömistä pääkirjoitusviesteistä

(BROADSHEET) Poliisi varoittaa kansalaisia sanomalehdissä liikkuvista nimettömistä pääkirjoituksista. Niillä yritetään synnyttää ahdistuneita tuntemuksia käyttämällä hataria argumentteja, jotta lukija hairahtuisi ostamaan...

Close