VR:n edustaja: Ei tämä ole kaaos

0
4

(PASILAN KAKKOSRAIDE) VR:n asiakassuhteista vastaava johtaja Mohammed Saeed al-Sahhaf on perättömien huhujen hillitsemiseksi julkaissut tiedotteen, jossa todetaan muun muassa seuraavaa:

“Alkuviikosta liikkeellä olleet huhut lipunmyyntijärjestelmän takkuilusta ovat perusteettomia. Yhtään lippua vaille jäänyttä matkustajaa ei ole nähty lähelläkään rautatieasemia. Käytännössä kaikki lipunmyyntiautomaatit ovat käytössä, ja tyytyväiset matkustajat kajauttavat ajoittain spontaaneja eläköön-huutoja hyvin toimiville laitteille. Bussiliikennöitsijät ovat jo mitä ilmeisimmin hätää kärsimässä, kun koko kansa haluaa kulkea junalla tänä riemuisana päivänä.”

Al-Sahhaf muisti myös lähettää kiitoksia hyvin sujuneesta käyttöönotosta järjestelmän toimittaneille Accenturelle ja Tiedolle.

“Iso käsi pojat, iso käsi, nyt voi korkata skumpat, illalla sitten perskännit Onnelassa”.

Olisimme kysyneet satunnaisten matkustajien näkemystä tilanteesta, mutta lipunmyyntihallissa oli meneillään sen verran raju verilöyly, että emme uskaltaneet mennä ovesta sisään.

(Jutun kansalaistoimitti Paikallinen mies.)

4 lukijakirjettä

 1. Republikaani sanoo:

  Kiitokset myös vihreille! Paras matkahan on se mitä ei tehdä ollenkaan.

  (0)
 2. Leppävaara Lainen sanoo:

  Perätön huhu! Kuva on Leppä Vaarasta, ei suinkaan Pasilasta. Eikä läheltäkään Kakkos Raidetta!

  (0)
 3. Uiva kukkokala sanoo:

  Perätöntä puhetta! Lipunmyyntihallissa oli meneillään hurmoksellinen ylistyssessio nerollisen, mutta vaikenevan Mikael Aro -toteemin ympärillä.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.