Kategoriat
Politiikka

Suuri Cthulhu mukaan presidentinvaaliin

(R’LYEH) Suuri muinainen Cthulhu (mert.syv.) on ilmoittautunut mukaan presidentinvaaleihin. Cthulhu ilmoitti asiasta tiedotustilaisuudessa tänään hotkaisemalla asiasta kysyneen toimittajan. Vaaliteemoikseen Cthulhu nosti ihmiskunnan syöksemisen hulluuteen, ihmisten syömisen ja [search term=”Heidi Hautala”]Heidi Hautalan[/search] tuhoamisen.
Pääministeri [search]Jyrki Katainen[/search] toivotti Cthulhun lämpimästi mukaan presidentinvaaleihin ja toivoi, että tiivis yhteistyö kokoomuksen kanssa jatkuu myös hänen tultuaan valituksi presidentiksi.
Cthulhu on valmistellut esiinnousuaan tunkeutumalla ihmisten uniin ja tekemällä heidät hulluiksi. Hän yllätti ilmoituksellaan pahaa aavistamattomat sosialidemokraatit, joille suuri muinainen ei kertonut suunnitelmistaan etukäteen mitään. Valtaosa demareita luonnehti häntä aikaisemmin ”kuolleeksi, mutta uneksivaksi”, eikä mediakaan uskonut hänen ylösnousemukseensa. [search]Lasse Lehtinen[/search] oli perunut vaalikampanjansa jo aiemmin tultuaan Cthulhun syömäksi.
”Aivan loistavaa. Suuren Cthulhun avaukset varmasti nostavat presidenttivaalien keskustelun tasoa. Iä! Iä!” vihreiden presidenttiehdokas [search]Pekka Haavisto[/search] kommentoi Cthulhun esiintuloa. Haaviston mielestä Cthulhun kaltainen mustekalan ja lohikäärmeen yhdistelmä edustaisi Suomea mainiosti paitsi Euroopassa myös muualla maailmassa.
Hotellihuoneeseensa lukkiutunut keskustan ykkösehdokas [search]Paavo Väyrynen[/search] lähetti tiedotusvälineille värisevällä käsialalla kirjoitetun muistion, jossa hän kertoi jatkavansa mukana kisassa.

16 vastausta aiheeseen “Suuri Cthulhu mukaan presidentinvaaliin”

Minä olen Cthulhun täysivaltainen edustaja maan päällä ja kaikissa lentolaitteissa.

Toivotan uuden ehdokkaan mukaan kulmassa tyytyväisesti myhäillen. Toivottavasti uusi ehdokas tuo uusia avauksia Merkelin syömiseen liittyen.

Cthulhu söi eilen illalla viimeisenkin mahdollisen Keskustan presidenttiehdokkaan. Keskustalaisten ihmisten loputtua se kieltäytyi pistämästä poskeen Väyrystä.

Cthulhu se sitten tuli syvyyksistä saatuaan sen itämeren-putkensa valmiiksi ja etsii uusia haasteita pintavesistä. Suorituksen jälkeen protskut olis hyväksi mutta tuo nykyministerikaarti tahtoo olla enemmän kalkki- ja keratiinipitoista.

”Pääministeri Jyrki Katainen toivotti Cthulhun lämpimästi mukaan presidentinvaaleihin ja toivoi, että tiivis yhteistyö kokoomuksen kanssa jatkuu myös hänen tultuaan valituksi presidentiksi.” Panettelua. Kyllä me tiedämme missä puolueessa se Cthulhu luuraa ja se ei ole kokoomus.

Ihmiskunnan ajaminen hulluuteen olisi kyllä selvä parannus nykytilanteeseen. Mutta eikös merten syvyyksissä majaileva muinainen hullu jumalolento ole Dagon, eli siis kaasuputkia asentava Paavo Lipponen? Ja Väyrynen lienee Cthulhu, kun on jo onnistunut ajamaan Keskustan hulluuteen. Vai olenko jo ihan kujalla?

Tää ei oo kyl enää niin hauska, kun sivupohja muuttu. Nyt tääl on vaa näit mainoksii ja kuvii.
nimim. pettynyt lukija

Haluan esittää Valituksen. Yhteisessä Yhteis Kunnassamme on tämän uutisen jälkeen tapahtunut mitä oleellisimpia asioita ja näitä Lehden Toimitus ei ole uutisoinut lainkaan. Sensuuri haisee pitkälle. Vaadin Avoimenpaa Tiedon välitystä. Suomen Kansalla on siihen täysi Oikeutus!!1!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kohuväite: Steve Jobs oli hetero

(IP-TOIMITUS) Applen entinen pääjohtaja Steve Jobs on uusien tietojen mukaan heteromies. Aiheesta nousi kohu mediassa sen jälkeen, kun media ei...

Close