Kategoriat
Talous

Kohuväite: Steve Jobs oli hetero

(IP-TOIMITUS) Applen entinen pääjohtaja Steve Jobs on uusien tietojen mukaan heteromies. Aiheesta nousi kohu mediassa sen jälkeen, kun media ei jaksanut millään nousta ajoissa vaan hakkasi torkkukytkintä ja saapui siksi myöhässä aamupalaveriin, jossa oli pakko äkkiä repäistä joku aihe, että saataisiin sivulatauksia, kun muuten kukaan ei käy kliksauttamassa bannereita ja miten silloin käy asuntolainalle? Huonostihan sille käy.
”Mitä se tarkoittaa, että heteromies on johtanut maailman arvokkainta yhtiötä? Miettikää: päivällä se on käsitellyt valtavia rahamääriä ja öisin se on saattanut tunkea siittimensä jonkun emättimeen! Huh huh sentään”, päivittelee toimituspäällikkö Istuu Jalatristissä.
Osakemarkkinat saivat tiedosta lievän erektion ja sojottivat mukavasti suonikkaina yläviistoon koko aamupäivän. Media on keskittynyt kohu-uutisoinnin jälkeen miettimään, saataisiinko otsikkoon vielä jotenkin lisättyä ”katso kuvat!”, jotta varmasti tulisi lisää lukijoita.

5 vastausta aiheeseen “Kohuväite: Steve Jobs oli hetero”

Tuon kokoista firmaa ei kyllä tasan täyshetero voi johtaa. Vähintään poolopaidan kauluksen alla on puuhelmet ja salibandyä on ainakin kokeiltu.

Tuo on luonnotonta. Raamatun mukaan nainen söi omenan. Eikä mikään hetero. Uli uli uli. Minä vedän nyt leukoja.

Nyten on niin, että täsää on mies, josta pittää ottaa mallia! Kyllä homoiin pitäisi vain ottaa pulikka kaaniisti kätteen ja paenua kunnolla vittuun. Ei tästä tule mittään, tästä eläämästä, kun kaikeen muaaliman homosteleevat ukoot tulee ja ommii tään akaan peenikset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallitusohjelma epäselvä sisään- ja uloshengittämisen suhteen

Ekke (HELSINKI) Tuore hallitus on tehnyt poikkeuksellisen paljon irtiottoja hallitusohjelmasta. Uusin kiistanalainen aihe koskee sisään- ja uloshengittämistä. Monet ministerit sekä...

Close