Kategoriat
Politiikka

Hallitusohjelma epäselvä sisään- ja uloshengittämisen suhteen

Lidija, SloveniaCreative Commons License Ekke
(HELSINKI) Tuore hallitus on tehnyt poikkeuksellisen paljon irtiottoja hallitusohjelmasta. Uusin kiistanalainen aihe koskee sisään- ja uloshengittämistä. Monet ministerit sekä jopa rivikansanedustajat ovat esittäneet linjauksia, joille ei löydy minkäänlaista perustaa hallitusohjelmasta.
”Hallitusohjelmaan ei ole kirjattu mitään sisään- ja uloshengityksestä, joten ainakin minä aion pidättää henkeä niin kauan kuin mah–”, hieman sinertävältä näyttänyt valtiovarainministeri [search]Jutta Urpilainen[/search] kommentoi hetkeä ennen pyörtymistään.
Erityisen suuri railo ammottaa Sdpn ja kokoomuksen välillä, sillä niissä tulkitaan hallitusohjelmaa aivan eri tavalla. Hengittämisen lisäksi epäselvyyttä on siitä, saako silmiä räpsäyttää jos ne tuntuvat kuivuvan ja saako kävellessä oikean jalan panna vasemman edelle vai pitääkö aloittaa vasemmalla.
”Me emme voi lähteä tällaisessa tilanteessa sooloilemaan. Yhteisiä pelisääntöjä pitää noudattaa”, suun kautta hengittävä pääministeri [search]Jyrki Katainen[/search] sanoi.
Katainen uskoo, että ilman hallitusohjelmaan tukeutumista hallitus taantuisi pian täysin toimintakyvyttömäksi. Huolestuttavan värinen valtionvarainministeri tukee häntä.
”–Suomessa–hengittäminen–tärkeää–mikä on–happea–”, Urpilainen sanoi ja pyörtyi uudestaan.

10 vastausta aiheeseen “Hallitusohjelma epäselvä sisään- ja uloshengittämisen suhteen”

”Ihan selkeesti luki ministeriön vessan seinän elvytysohjeessa, ku Heinäluoma luki ja Tuomioja tulkkas sen mulle, ni että hallitus sallii ainoastaan yhen puhalluksen 50 painallusta kohti ja senkin kunnollisia takeita vastaan”, selosti Jutta Urpilainen. ”Että Angelan on ihan turha tulla sen Stasinsa kanssa salakuuntelemaan meijän seinien sisällä tapahtuvaa laillista elvytystoimintaa”, sanoi Urpilainen, jonka kasvojen väri vaihteli sinipunan ja sateenkaaren välillä.

Harventuneesta päivitystahdista johtuen en seuraa enää sivujanne. Vähättelen suhdettani myös blogeihin.

Jutussa on tökerö kirjoitusvirhe, ”Sdpn” pitäisi olla ”SDP:n”, koska kyseessä on lyhenne.

En silti kehottaisi oppositiota pidättämään hengitystään uusia vaaleja odottaessaan. Tai hetkinen, keitäs siellä oppositiossa olikaan?

TITO SOIMI PRESITENTIKSIq!!!1 MARJAMPOIMMIJJAT KURRIIN!!12 MEIÄM MÖKKITIÄLLÄ EI MINÄ MINUN MINÄ MINÄ!!!11

Hohoo, hallitus kaatuu omaan mahdottomuuteensa, kohta on uudet vaalit ja jytkätään lisää! Kun minä olen neuvottelemassa pääministerinä, kaikkitietävänä enemmistöhallitus tulee kasattua ennen kahvitaukoa, sitten olemme kaikesta yhtä mieltä, eikä mitään oppositiota edes tarvita, kun minä päätän asioista. Nykyhallitus ei enää pääse pelottelemaan kansaa Kreikka-paketin kaatumisen seurauksilla ja muulla monimutkaisella, vaan minä voin jatkaa kansan pelottelua Noiden Muiden kanssa tehdyn yhteistyön epäonnistumisella.

politiikka on yhteisten asioiden hoitoa. Sääli kun tuo hengittäminen on jätetty omatoimisuuden varaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lipponen lähtee etsimään kristallikalloja

(NEW MEXICO) Politiikasta jo kertaalleen vetäytynyt [search]Paavo Lipponen[/search] ilmoitti tänään lähtevänsä etsimään myyttisiä kristallikalloja, joilla kerrotaan olevan yliluonnollisia voimia. Sdp:n...

Close