Kategoriat
Politiikka

Lipponen lähtee etsimään kristallikalloja

(NEW MEXICO) Politiikasta jo kertaalleen vetäytynyt [search]Paavo Lipponen[/search] ilmoitti tänään lähtevänsä etsimään myyttisiä kristallikalloja, joilla kerrotaan olevan yliluonnollisia voimia. Sdp:n puoluesihteeri [search]Mikael Jungner[/search] on asiasta innoissaan, sillä puolueen tilannetta tuskin pystytään maanpäällisillä keinoilla enää pelastamaan.
”Ainoa pelkoni on, että venäläisaksentilla puhuva seksikkään pelottava [search]Sauli Niinistö[/search] riistää viime hetkellä kallot minulta ja imee muukalaisten ikiaikaisen viisauden itseensä”, Lipponen sanoo.
Vielä ei tiedetä, nähdäänkö Lipposen aiemmista seikkailuista tuttuja hahmoja myös uusimmassa aventyyrissä.

14 vastausta aiheeseen “Lipponen lähtee etsimään kristallikalloja”

Tämä persuttelu mennee jo yli kaiken jären. Het otetaan se nastikortti esiin kun joku puhuu asiallisesti maahanmuutosta.

Eniten minua nakertaa tämä nykyinen poliittinen korrektius. Silloin kun olin vielä nuori, oli rasistia ihan luonnollista kutsua rasistiksi, mutta nykyään täytyy sanoa ”maahanmuuttokriitikko” tai ”vasta-jihadisti”. Jos rasistia sanoo suoraan rasistiksi, niin joku piikkihattusetä alkaa välittömästi itkemään, että siinä sitä taas vaan harrastetaan ”vihapuhetta” valkoista heteromiestä vastaan.

Ne kristallikallot eivät ole keinotekoisia. Lipponen on yksi mutanteista joilla kallo on luun asemesta kristallia, ja kun hän ei ole muuten löytänyt vertaistaan seuraa niin entisten historian suumiesten kallot sitten olisivat.

Nykyään on vaikea valita eikä Lipponen auta yhtään. Ennen oli myynnissä vain kommarin punaista. Nykyään on niin monta väriä tarjolla. On vihreitä joka nimestä huolimatta on punaista, punaisen vasemmistolaista, punaisen sos.demmua, viher-puna liberaalia sun muuta. Väri testissä kuitenkin totesin kaikkien olevan sitä kommarin punaista, olin huijattu.

Jos Paavosta tulee pressa, niin valta siirtyy takaisin presidentille. Paavo saa viisi lautasta EU-kokouksiin, ja Paavo saa myös karjalan takaisin, korkojen kera. Kohta on taas vapaa Viena ja Aunus. Hyvässä lykyssä saadaan koko Itä-Karjala ja Kuolan niemimaa, koska Putinilta pettää hermot jo ennenkuin Paavo saa ensimmäistäkään lausetta loppuun ensimmäisellä valtiovierailulla.
Seuraavaksi Paavosta tulee Paavi, mutta tästähän Lehti onkin jo tiedottanut vanhoina hyvinä aikoina.

”Hienoa yritystä SDP:ltä, mutta tiedämme toki jo, kuka voittaa presidentinvaalit 99,99% enemmistöllä äänistä”, toteaa Paavo Väyrynen toinen silmä Neuvostoliittoon ja toinen Kalmarin unioniin päin.

Paavon puserrus. Mätky. Jälkiviisaus. Kaksi ratikkaa, samat raiteet. Odottakaahan vaan!

Päihtyneiltä käsikirjoittajilta on kuultu lisää juonenkäänteitä ja hahmoja:
Paavon retkikuntaan kuuluu parantaja, muuan Arja, joka pelastaa Paavon heittäytymällä verenhimoisen MMMed-ia -heimon ampumien myrkkynuolien eteen.
Myöhemmissä vaiheissa Paavo joutuu voiman pimeälle puolelle ja tekee retkikunnan tietämättä salaisen sopimuksen sotaisten pimeyden voimien kanssa. Seurueessa eteerisesti liehuva ja suriseva Parta-Eki pitäisi paktia petoksena, kun taas Paavon pieni lystikäs sidekick, Bumtsibum-Liisa tunnetaan pimeyden voimien myötäilijänä.
Paavon juoni kuitenkin paljastuu viime hetkellä, kun Apilan Valkoinen Velhotar saa siitä vihiä pyytämättä ja yllätyksenä. Tästä seuraa näyttävä taistelukohtaus, jonka jäljiltä Kallo-Paavo ja Valkoinen Velhotar jäävät kumpikin makaamaan unohduksen Valhallaan odottamaan jatko-osaa, jonka lopputekstien pyöriessä Paavo on vasta 82-vuotias pojankoltiainen.

Koko kansan presidentti; Lipposen välitön ja rento olemus vetoaa nuoriin ja pitkät, tarkoituksettomat tauot vanhuksiin. Demarien tragedia kristallisoituu niissä kalloissa, jotka saivat tämän idean…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Polkupyörävarkauksien ja raiskauksien ehkäiseminen helppoa

(PUSKA) Poliisi on tänäkin kesänä saanut ennätysmäärän ilmoituksia polkupyörävarkauksista ja raiskauksista. Useimmiten polkupyörä on varastettu tai sukupuolielimiin on tunkeuduttu yöllä...

Close