Kategoriat
Kolumni Kotimaa Muut lehdet

Iltapäivälehti teki maailmanennätyksen lukijoiden älykkyyden aliarvioinnissa

(HANURI) Helsingissä ajoittain ilmestyvä ja toisinaan jotenkin aivan kuin luonnonlakeja vastustaakseen maailmaan putkahtava Iltalehti teki tänään uuden maailmanennätyksen siinä, miten typeränä voikaan lukijoitaan ja kansalaisia pitää.
Kansijutussaan lehti listaa 33 kansanedustajan lottounelmat ja voi saatana mä en oikeasti enää jaksa tätä, ei tässä ole mitään hauskaa, on se nyt vittu kumma että ei voi silmiään avata ilman että joku yrittää moukarilla vasaroida niin saatanan typerää tavaraa silmien kautta aivoihin sisään että korvista alkaa valua verta. Jumalauta.
Jutussa 33 kansanedustajaa kertoo eiku ei nyt oikeasti saa riittää. Myykää ihan rauhassa mitä paskaa haluatte, mutta olkaa edes rehellisiä siitä, että kyseessä on höyryävä, turhanpäiväinen ja arvoton skeida, älkääkä kuvitelko että kyseessä on hauska lukujuttu, joka koskettaa monia suomalaisia työpaikan kahvipöytäkeskusteluissa.
Miten vitun tyhminä te pidätte ihmisiä, Iltalehti?
Helvetti.

11 vastausta aiheeseen “Iltapäivälehti teki maailmanennätyksen lukijoiden älykkyyden aliarvioinnissa”

Olipas varsin tiukkaa satiiria ja ihailtavan nokkelaa sanailua hienovaraisesta huumoristaan tunnetulta Uskolta. Iltalehtikin naurattaa enemmän kuin tämä aivoflatulenssi.

Loistava muuten tuo tekstin marginaalin asettelu (teksti kuvan päällä). Muuten näyttäisi aivan vitun amatöörimäiseltä, mutta sopii juurikin tällaisen jutun luonteeseen.

Olen pettynyt että vain 33 edustajaa kertoi unelmistaan. Mistä ne loput 168 kansamme kirkasotsaista valittua haaveilevat?
Erityisesti jäin kaipaamaan Jussi ”Mestari” Halla-ahon herkkiä taivaanrannan maalailuja (”… tuohon laitetaan 3 metriä korkea sähköistetty piikkilanka-aita…”)

Kun katsoo Iltalehden levikkiä ja vertaa sitä Lehden vastaavaan, niin uskaltaisin väittää, että IL:n piirissä on kansalaisten tyhmyys arvioitu täysin oikein. Lehden toimittajat sen sijaan ovat pahasti yliarvioineet kansan älykkyyden ja unohtaneet, että ainot ehtymätön luonnonvara maailmassa on tyhmyys.

Rakas Usko. Romahduksesi on ihanaa luettavaa. Se onnistuu nopeatempoisena epätoivon pohjana vakuuttamaan! Aito ilmaisu.

Iltalehdessä on vain kaksi paikkansapitävää juttua. Päivämäärä ja horoskooppi.

Kansahan on jopa niin tyhmä, että se tässä taannoin uskoi löytäneensä rehellisiä sekä köyhiä rakastavia poliitikkoja, ja aivan ”uuden” puolueen, joka poikkeaa kaikilla tavoin ”vanhoista” puolueista.

Sattuipa sopivasti tämä artikkeli eteen, kun just kuuntelin Pelle Miljoonan Pelkoa ja Vihaa -levyä.

Jos voittaisin Lotossa, käyttäisin koko potin tuplaamalla Lehden vuosibudjetin. Siis jos saisin neljä oikein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Miesten oikeusliike tuomitsee Saudi-Arabian äänioikeusuudistuksen

(LAHTI) Miesasia-aktivistit tuomitsevat jyrkästi Saudi-Arabian suunnitelmat äänioikeuden ulottamisesta myös naisiin. Julkaisemassaan tiedotteessa Suomen pseudotieteellinen miesyhdistys muistuttaa, että kyseessä on ensisijaisesti...

Close