Kategoriat
Ulkomaat

Miesten oikeusliike tuomitsee Saudi-Arabian äänioikeusuudistuksen

(LAHTI) Miesasia-aktivistit tuomitsevat jyrkästi Saudi-Arabian suunnitelmat äänioikeuden ulottamisesta myös naisiin. Julkaisemassaan tiedotteessa Suomen pseudotieteellinen miesyhdistys muistuttaa, että kyseessä on ensisijaisesti matriarkaalisen yhteiskunnan miehiin kohdistama voimannäyte.
”Täytyy muistaa, että itse asiassa Saudi-Arabiassa äänioikeus on puuttunut ennen kaikkea miehiltä, vaikka näin ei tarkalleen ottaen olisikaan”, yhdistyksen tiedotteessa todetaan. Yhdistyksen mukaan Suomessa tulisi yleisemminkin unohtaa järki ja tosiasiat, ja turvautua kehäpäätelmiin sekä non sequitur -päättelyyn.
”Erilaisilla tilastokikkailuilla voidaan tietenkin väittää, että jonkinlainen positiivinen korrelaatio naissukupuolen ja äänioikeuden puuttumisen välille olisi Saudi-Arabiassa ollut osoitettavissa. Tosiasiaksi kuitenkin jää, että nyt naisille annettava äänioikeus ei mitenkään paranna miesten asemaa, joten reaalisesti miesten asema heikkenee.”
Yhdistys toivoo, että samanlainen keskustelu voidaan jatkossakin aloittaa Suomessa aina, kun julkisuuteen nousee mikä tahansa tasa-arvon epäkohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Peruspalveluministeri laimentaisi olutta tuntuvasti

(SMARKET YSIN JÄLKEEN) Peruspalveluministeri [search]Maria Guzenina-Richardson[/search] esittää, että olutta laimennettaisiin merkittävästi nykyisestä. Juuri julkaistussa suunnitelmassa nykyiset I-, III-, IVA- ja...

Close