Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Peruspalveluministeri laimentaisi olutta tuntuvasti

(SMARKET YSIN JÄLKEEN) Peruspalveluministeri [search]Maria Guzenina-Richardson[/search] esittää, että olutta laimennettaisiin merkittävästi nykyisestä. Juuri julkaistussa suunnitelmassa nykyiset I-, III-, IVA- ja IVB-luokat korvattaisiin 12D- ja 6C-oluilla, joiden vahvuudet määriteltäisiin homeopaattisin menetelmin: kantaliuoksena toimiva peruskeppana laimennetaan 12D-oluessa kahteentoista kertaan vedellä laimennussuhteessa 1:10 ja 6C-oluessa puolestaan kuusi kertaa laimennussuhteessa 1:100. Ministerin mukaan laimennus vähentää merkittävästi alkoholin aiheuttamia kansanterveydellisiä haittoja kasvattamatta kuitenkaan oluen vesipitoisuutta montaakaan prosenttia.
Ensireaktiot suunnitelmaan ovat olleet suurelta osin positiivisia. THL:n Pekka Puska on jo ehtinyt kiittää lämpimästi ministeriä rohkeasta pelinavauksesta ja ennakkoluulottomasta lähestymistavasta ongelmaan. Oy Hartwall Ab on juuri julkaissut tiedotteen, jossa vakuutetaan etteivät uudet oluen vahvuusluokat tule muuttamaan Lapin Kullan makua millään tavoin.
”Saatanan saatana”, arvioi puolestaan ministerin suunnitelmaa Make Jakiksesta.
(Jutun kansalaistoimitti [search term=”kansalaistoimitti Paikallinen mies”]Paikallinen mies[/search].)

6 vastausta aiheeseen “Peruspalveluministeri laimentaisi olutta tuntuvasti”

Jos oon käsittänyt homeopatian oikein niin eikös noi olisi lääkkeitä joilla voi poistaa humalan?

Mielestäni olueen pitäisi lisätä paskanmakuaromia. Kyllähän tuota laimennettuakin kaljaa joku juo, varmaan uppoaakin helpommin kuin peruskeppana. Jos k.o. juoma maistuu paskalta jo juodessa eikä vasta aamulla, on tenuttamiselle persojen henkilöiden paljon helpompi siirtyä esim. kossuun joka ei ilmeisesti aiheuta mitään ongelmia.

”Paskanmakuaromin” lisääminen on menetelmänä oman kokemusperäisen tutkimukseni perusteella käytössä jo lähes kaikilla suomalaisilla panimoilla.

Ei kun tällainen homeopaattisen väkevä olut olisi kauan kaivattu krapulalääke.

Eikö keskioluen homoepaattinen edelleenlaimentaminen tekisi siitä jo suorastaan vaarallisen väkevää?

Väkevistä oluistahan se kansa puhuukin, oluen laimentaminen pilaa maun tai jotain. Homeopaattisesti väkevöidessä maku varmaan voimistuu.. ja samalla alkoholiprosentti putoaa tieteellisesti todistettavasti, mikä vähentää aikaansaatua päihtymystä ja siten känniääliöilyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Assange suuttui luvattomasta julkaisusta

(RIKKAMALKA) Wikileaks-vuotosivuston perustaja Julian Assange raivostui skotlantilaiselle kustantamolle, joka julkaisi hänestä kertovan elämäkerran. Assangen mukaan on törkeää, että länsimaissa on...

Close