Hallitus ratkaisi velkaongelman valoa nopeammalla neutriinolla

0
3

(CERN) Hallitus esittää, että Suomi hoitaisi osuutensa Euroopan velkakriisistä keinottelemalla pörssissä valoa nopeampien neutriinoiden avulla. “Emme tarvitse enää mitään vakuuksia, sillä olemme kehittäneet menetelmän, jolla kykenemme tekemään pörssikauppaa nopeammin kuin kukaan muu”, pääministeri Jyrki Katainen (kok) kertoi.

Kataisen mukaan uusi järjestelmä perustuu siihen, että Jyväskylän yliopiston hiukkaskiihdytin kytketään WISH WinCapitan mullistavaan valuuttakauppajärjestelmään, jolloin se kykenee tekemään ostotarjouksia vieraista valuutoista jo ennen kuin niitä on edes päästetty myyntiin. “Alustavien laskelmien mukaan järjestelmällä voidaan saavuttaa lähes äärettömät tuotot, mikä saattaa tietenkin johtaa inflaatioon, ja sitä emme halua”, Katainen linjasi.

Mikäli neutriinokauppa ei toimi, voidaan pääministerin mukaan myös turvautua b-suunnitelmaan, eli tunkea tuohitorvet korviin ja kaivautua maakuoppaan.

3 lukijakirjettä

 1. Loltermanni Täyteläinen sanoo:

  Ikävä kyllä, otsikon alla oleva kuva on Nokian Panimosta eikä näin ollen ennusta pörssikursseja ta mitään muutakaan. Veden pullotus bisneksen kuitenkin voi odottaa tekevän rahaa kun roskaa, roska on kun paskaa ja paska ei lopu koskaan hahahahahaa.

  (0)
 2. kakka mies sanoo:

  Voisko näiden kommenttien valumisen RSS-feedin puolelle saada loppumaan pysyvästi?

  (0)
 3. Sian Tuntija sanoo:

  Kansa kuitenkin tietää kaikista parhaiten ettei metodi tule toimimaan, koska eräs Timo kertoi ettei sen melooni mahdu kyseiseen kiihdyttimeen.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.