Kategoriat
Talous Tiede

Hallitus ratkaisi velkaongelman valoa nopeammalla neutriinolla

(CERN) Hallitus esittää, että Suomi hoitaisi osuutensa Euroopan velkakriisistä keinottelemalla pörssissä valoa nopeampien neutriinoiden avulla. ”Emme tarvitse enää mitään vakuuksia, sillä olemme kehittäneet menetelmän, jolla kykenemme tekemään pörssikauppaa nopeammin kuin kukaan muu”, pääministeri [search]Jyrki Katainen[/search] (kok) kertoi.
Kataisen mukaan uusi järjestelmä perustuu siihen, että Jyväskylän yliopiston hiukkaskiihdytin kytketään WISH WinCapitan mullistavaan valuuttakauppajärjestelmään, jolloin se kykenee tekemään ostotarjouksia vieraista valuutoista jo ennen kuin niitä on edes päästetty myyntiin. ”Alustavien laskelmien mukaan järjestelmällä voidaan saavuttaa lähes äärettömät tuotot, mikä saattaa tietenkin johtaa inflaatioon, ja sitä emme halua”, Katainen linjasi.
Mikäli neutriinokauppa ei toimi, voidaan pääministerin mukaan myös turvautua b-suunnitelmaan, eli tunkea tuohitorvet korviin ja kaivautua maakuoppaan.

3 vastausta aiheeseen “Hallitus ratkaisi velkaongelman valoa nopeammalla neutriinolla”

Ikävä kyllä, otsikon alla oleva kuva on Nokian Panimosta eikä näin ollen ennusta pörssikursseja ta mitään muutakaan. Veden pullotus bisneksen kuitenkin voi odottaa tekevän rahaa kun roskaa, roska on kun paskaa ja paska ei lopu koskaan hahahahahaa.

Voisko näiden kommenttien valumisen RSS-feedin puolelle saada loppumaan pysyvästi?

Kansa kuitenkin tietää kaikista parhaiten ettei metodi tule toimimaan, koska eräs Timo kertoi ettei sen melooni mahdu kyseiseen kiihdyttimeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Iltapäivälehti teki maailmanennätyksen lukijoiden älykkyyden aliarvioinnissa

(HANURI) Helsingissä ajoittain ilmestyvä ja toisinaan jotenkin aivan kuin luonnonlakeja vastustaakseen maailmaan putkahtava Iltalehti teki tänään uuden maailmanennätyksen siinä, miten...

Close