Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies perusti Facebook-ryhmän

(RUOTSINPYHTÄÄ-STRÖMFORS) Ruotsinpyhtääläinen paikallinen mies Anders Godot-Määttänen perusti perjantaina oman Facebook-ryhmän. Ryhmän tarkoituksena on ottaa kantaa ja vastustaa.
Ryhmään on liittynyt jo henkilöitä. Lisäksi Godot-Määttänen suunnittelee tempausta, jos ryhmään liittyy tarpeeksi henkilöitä. Hänen mukaansa on tärkeää.
Ryhmän perustamisesta on uutisoitu laajasti. Kyseessä ei kuitenkaan ole piilomainonta, koska journalistin ohjeiden mukaan internetyhtiöitä ei voi piilomainostaa, vaikka niiden tekemisistä kerrottaisiinkin jatkuvasti kritiikittömästi ja vailla minkäänlaista uutisarvoa.
Jo yhä useampi paikallinen suomalainen suunnittelee oman Facebook-ryhmän perustamista.

4 vastausta aiheeseen “Paikallinen mies perusti Facebook-ryhmän”

Tuo ”paikallinen mies” -käännös on jotenkin aina särähtänyt korvaan eikä oikein istu ikinä näihin uutisiin. Vähän huonosti johdettu Onion.com:n ”Area man/woman” -termistä.
Tämä on pompannut silmään jo useamman kerran Lehden uutisissa, vaikka hyviä ovatkin.

Olkaapa tarkkana! Anders on tiettävästi homo ja se perusti ryhmänsä fagbook’kiin jossa aukeavat ikkunat on korvattu kaapinovilla ja työpöydälle ilmestyy tuon tuostakin voltteja heittelevä homo. Palvelun perustaja on Major Tom of Finland, jonka jo David Bowie tiesi kertoa olevan narkkari.

On se hyvä että Lehti ei sentään harjoita minkäänlaista internetyhtiöiden piilomainontaa. Mistään piilomanonnastahan ei voi olla kyse koska Facebook on tipautettu artikkeliin tarkoituksenomaisesti ja ilman Facebookin mainitsemista koko jutulta häviäisi pohja.Kyse on siis tuotesijoittelusta, ei mistään tyhmästä piilomainonnasta!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Halla-ahon performanssi hätkähdytti Tampereella

(NASHVILLE) Tampereen teatterikesän Off Tampere -oheisohjelmisto otti näyttävän varaslähdön viime sunnuntaina, kun helsinkiläinen performanssitaiteilija [search]Jussi Halla-aho[/search] ristiinnaulitsi itsensä Tampereen keskustorilla...

Close