Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kulttuuri

Halla-ahon performanssi hätkähdytti Tampereella

(NASHVILLE) Tampereen teatterikesän Off Tampere -oheisohjelmisto otti näyttävän varaslähdön viime sunnuntaina, kun helsinkiläinen performanssitaiteilija [search]Jussi Halla-aho[/search] ristiinnaulitsi itsensä Tampereen keskustorilla satapäisen katsojajoukon edessä.
Kiusalliset 20 minuuttia kestäneessä esityksessä vaippaan ja orjantappurakruunuun sonnustautunut taiteilija naulasi ranteensa ja nilkkansa ruosteisilla nauloilla puiseen ristiin, viilteli keihäällä haavoja kylkiinsä ja huuteli taivaalle ”Minun vereni, valkoisen heteromiehen sananvapauden edestä vuodatettu” ja ”Viimeisenä päivänä minä olen herättävä kaikki hommalaiset”. Performanssin taustalla soivat repeatilla Edith Piafin Non, je ne regrette rien ja Tommi Läntisen Syvälle sydämeen sattuu.
Performanssi jakoi tuoreeltaan yleisön mielipiteet. ”Just sellasta postmodernia tekotaidetta, tänkin tukemiseen käytetyillä rahoilla olis saanu monta keissiä keppanaa sotaveteraaneille, niin ja mulle kans”, arvioi paikallinen mies Matti. Hän ei ollut nähnyt performanssia, mutta tahtoi silti kommentoida sitä ihan sananvapauden nimissä.
Paikallinen nainen Päivi puolestaan oli eri linjoilla ja ihasteli erityisesti esiintyjän vaarallisen tuntuisesti vaahtoavaa suuta ja taipuisuutta tämän naulitessaan itsensä ristille: ”Uskomattoman notkeaa, aivan kuin sillä miehellä ei olisi selkärankaa ollenkaan”, päivitteli Päivi. Esitys on myös inspiroinut muita performanssitaiteilijoita ja lääninrasisteja ympäri Suomen. Samanlaisia näytöksiä onkin lähipäivinä odotettavissa kaikkialla maassa.
Kohutaiteilija ei itse suostunut kommentoimaan performanssiaan etelän medialle. Esityksen käsiohjelman mukaan se kuitenkin oli ”viiltävä kannanotto siitä, kuinka punavihreiden pätkätyöläisten eliitti sortaa eiralaisia tohtoreita ja kuinka vää-ää-äärin on yksittäisten rikollisten takia lietsoa epäluuloa kokonaista ihmisryhmää kohtaan ja käyttää uhreja omien poliittisten päämäärien ajamiseen, paitsi aina silloin kun minä itse teen niin, ja aika hyvin muuten teenkin, eiks vaan”.
Myöskään Halla-ahon manageri Timo Mahtisoini ei halunnut tarkemmin analysoida teosta eikä myöskään ottaa vastuuta sen esittämisestä tai yhtään mistään muustakaan. Hän kuitenkin korosti sanoneensa jo pitkään, että Jussilta on hyvää uutta matskua tulossa ja olleensa siis koko ajan kaikin tavoin oikeassa.
(Jutun kansalaistoimitti [search term=”kansalaistoimitti Aimo Jötkäle”]Aimo Jötkäle[/search].)

15 vastausta aiheeseen “Halla-ahon performanssi hätkähdytti Tampereella”

Keski-Suomen lääninrasisti James ”Jesse” Hirvisaari protestoi Halla-ahon performanssia. Tosin se tapahtui siksi, että James luki väärin että tämä on taas joku viherpiiperövasemmistofasistien provokaatio rasistien täysin laillista sananvapautta kohtaan. Kuultuaan että kyseessä olikin Profeetan ristiinnaulitseminen rasistien sananvapauden edestä, hän polvistui silmät kyyneleissä maahan ja rukoili Profeettaa pelastamaan hänetkin, kuten Profeetta on hänet tähänkin asti pelastanut kaikelta harkinnalta ja pohdinnalta, joka saattaisi hänet kiusaukseen saattaa, ja horjumaan Pyhän Rasismin Uskosta.

Suomen Dagenefter Performoijien (SDP) valtakunnnan räkyttäjät päävaahtoaja Miihkali Junkkari ja päätuomio-oja Eerikki Ojatuomio ovat kommentoineet performanssia Iltavahdille liekkisodan rovioilta. ”Halla-Ahon performanssilla ei ole mitään tekemistä sen sananvapauden kanssa, joka meistä on vapaata sanankäyttöä. Kynnys sananvapauteen ei ainakaan silloin ylity kun performanssissa viitataan johonkin sellaiseen mihin meidän on vaikea yhtyä, kuten matelijoihin.”, toteaa Eerikki. ”Mirrit olisivat vielä menneet tai puumat, mutta joku raja se on reptiileilläkin!”, täydentää Miihkali. ”SDP:n on nyt mentävä itseensä ja mietittävä uudestaan kannattaako moisen trollin takia enää polttaa lehtien etusivuja vai joko koko takkula pitäisi antaa muiden selvitettäväksi, joilla on paremmat edellytykset lannan luomiseen”, totesivat molemmat lopuksi yhteen ääneen ja katosivat juomaan paloletkusta.

Lääketieteen ylioppilas Tapio ”Rautsi” Hautavaara (ei sit.) kertoi seuranneensa performanssin alusta loppuun ja hämmästeli Halla-ahon kykyä taipua ”mitä ihmeellisimpiin asentoihin” esityksen eri vaiheissa. Tällaisesta erikoisesta venymiskyvystään Halla-aho onkin tullut tunnetuksi muun muassa Suomen suurimmassa sirkuksessa. Hän henkeään haukkoen kuiskasi ”miehen olevan lääketieteellinen ihme” olemalla ensimmäisen selkärangaton nisäkäs. Hautavaara kertoi jopa pyytäneensä Halla-ahon mukaansa tutkimuksiin laboratorioonsa Perä-Hikiälle, mutta kertoi vaisusti ”Halla-ahon alkaneen huutaa ja pyristellä, kirkuen samalla väkivallan olevan yliarvostettu vaikuttamiskeino paitsi jos minä niin sanon”. Ilmeisesti Halla-aho ei siis suostunut minkäänlaisiin jatkotutkimuksiin.

Minusta on erittäin huolestuttavaa, miten Mestari ei saa edes blogissaan vienosti toivoa vihervassaripaskamokuttajalesbojen raiskauksia, niin jo hänen vapaudensanomaansa kohta paheksutaan! Tämä on minusta räikeätä sanan- ja älynvapauden rajoittamista, jonka taustalla on havaittavissa mm. monikulttuurinen eliitti, Euroopan islamisaatio ja saatanallinen pakkoruotsi.

Eipä tässä jutussa mitää järkeä ollut! Mukanäppärää kirjoittelua. En kylläkään pidä halla-ahosta ja hänen mielipiteistään, mutta kyllä kritiikissä jokin järjen häivä pitää olla ja kirjoituksessa jokin juoni.

Tekotaiteellista huttua. Helsingissä sentään nähtiin Jungerin esittämä performanssi. Koffin puistossa pidetty performanssi alkoi alastoman Jungerin lyödessä ensin aseet auroiksi ja jatkui Jungerin masturboidessa Norjan lipulle. Koko performanssi huipentui Jungerin penetroidessa maassa makaavia ruumiita samalla kun hän viskoi ilmaan Halla-ahon blogista tulostettuja otteita. Ilman kajahteli koko performanssi ajan ”Jutta mä vedän meidät vaalivoittoon” ja ”Soini can lick my balls ens vaaleissa” huutoja.

SDP kostamassa persuille AY-dominanssin menetystä, keinolla millä hyvänsä. Media mukana. Vastenmielistä.

Saisko RSS -feedin ilman näitä kommentteja? Vai onko sellainen jo, mutta piilossa?

”Vääryyttä, perkele!
Ei tehty niin kuin tahdon
Itkettiin, raivottiin, tuomittiin kuolemaan
Vääryyttä, perkele!
Minähän olen uhri tässä
Anteeksi en antaa voi koskaan
enkä tahdokaan ”
-Apulanta: Vääryyttä!!1!

Kuka heittäisi minulle pelasusrenkaan, väitteeni painavat niin paljon. Voi mikä onkaan sanani paino meneisyydessä, kun nyt yritän uida pakoon. Ah, raukeuden tunne, joka valtaa ruumiini ennen kun sen paino minut upottaa. Pyhä autuus, oi helpotus!

Yleisön nuivan suhtautumisen selittää ainoastaan perisuomalainen jäykkyys ja irrationaalinen pelko kaikkea ulkomailta lainattua kohtaan. Esiintyjä ei ollut humalassa eikä hirttäytynyt kurkihirteen, puhumattakaan perinteisestä koskeen syöksymisestä. Puukko oli korvattu halvoilla nauloilla! Kaiken kaikkeaan karvas pettymys, jonka voi korvata vain kunnon kotimainen koulusurma tai hommalaisen julkinen tunnustautuminen homoksi. Sitä odotellessa kaksi (2) tähteä (*).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Salaliittoteoreetikot vaativat yksinkertaisempia salaliittoja

(SIION) Monet salaliittoteoreetikot ovat täysin työlääntyneitä harrastukseensa sen tarpeettoman monimutkaistumisen vuoksi. Salaliittoteoreetikkoja edustavan En Oo Sekasin ry:n puheenjohtaja pitää tilannetta...

Close