Kategoriat
Kotimaa

Salaliittoteoreetikot vaativat yksinkertaisempia salaliittoja

(SIION) Monet salaliittoteoreetikot ovat täysin työlääntyneitä harrastukseensa sen tarpeettoman monimutkaistumisen vuoksi. Salaliittoteoreetikkoja edustavan En Oo Sekasin ry:n puheenjohtaja pitää tilannetta huolestuttavana, sillä halukkaita harrastajia olisi muuten koko ajan enemmän.
Jo salaliittojen nimet saavat kuitenkin monet luovuttamaan harrastuksen heti alkuunsa, huokaa yhdistyksen puheenjohtaja En O. Sekasin.
”En ymmärrä, miten meidän voidaan olettaa kritisoivan tehokkaasti jotain vihervasemmistohomofasistiskulttuurimarxilaislesbofeministisislamilaista salaliittoa, kun jo sen tavaamisessa menee puolen tuntia!”
Sekasin kaipailee vanhoja hyviä aikoja, jolloin yhteisen epäluulon kohde oli paljon selvärajaisempi.
”Silloin riitti, että puhui juutalaisista. Tai kommunisteista, hyvä, simppeli sana, jää mieleen. Pahimmillaankin oli juutalais-kommunistinen salaliitto. Nyt jo yksikin salaliiton uusi haara voi olla jotain luokkaa monikulttuurimarxilainen,” hän tuskailee.
Rakenteet vaikeimpia
Toisena suurena ongelmana Sekasin pitää salaliittojen syventymistä. Kun salaliitto ulottaa lonkeronsa kaikkialle ja kaikkien kaikki sanomiset ovat vain osa sitä suurta suunnitelmaa esimerkiksi suomalaisuuden, heteroseksuaalisuuden tai jauhelihakeiton hävittämiseksi, voi pää mennä nopeastikin pyörälle.
”Kun nyt kuitenkin esimerkiksi minun annetaan jatkaa kirjoittamista ja monta kaveriani on valittu kansanedustajiksikin, niin se kyllä tekee minusta aika epäilyttävän. Että kun minä kerran jatkuvasti kirjoitan, ja kaikki kirjoitukset yleensä on osa sitä salaliittoa, niin tavalla tai toisella epäilen kyllä, että pelaankin niiden pussiin. Että olen alkanut vakavasti epäillä olevani mukana tässä kaikkea hallitsevassa salaliitossa. Että Helsingin Sanomat on kyllä minutkin jo aivopessyt, älkää kuunnelko minua!” Sekasin vaatii.
Hän kuitenkin näkee harrastuksellaan myös kehittymisen mahdollisuuksia tulevaisuudessa.
”Ratkaisen tilanteen niinkuin meillä päin on tapana: lukittaudun kellariin, enkä tule ulos ennen kuin kaikki pyytää minulta anteeksi. Ja nyt on jo kiire, ennenkuin vaimo joku aamu huomaa herätessään olevansa homo tai muslimi!”

5 vastausta aiheeseen “Salaliittoteoreetikot vaativat yksinkertaisempia salaliittoja”

Multikulttuurinen eliitti. Pakkoruotsi. Islamisaatio. Uskotteko jo hyvällä, vai perustelenko vielä lisää?

Älkää nyt taas sekoittako asioita, salaliittoteoria on aivan eri asia kuin salaliittototuus. Salaliittoteoria on salainen, ei julkinen ja siksi se on salainen salaliittoteoria

Valitettavasti Breivikin vaikuttimista emme tiedä muuta kuin pelkkää propagandaa jostain äärioikeistolaisesta muukalaisvihasta ja islaminvastaisuudesta. Mitä autopommiin tulee niin uutisten ja valokuvien välillä on hälyttäviä ristiriitoja. Kuinka kadulla oleva autopommi tekee reiän keskelle betonilaattaa? ym.ym. Minkälainen ase Breivikillä oli saarella? Kuinka kertatuliaseella ammutaan kymmeniä ihmisiä – ammuttavat ihmiset kuin lampaat laitumella? Oliko ampujia ehkä enemmän? Vai oliko kyseessä automaattiase ja mistä. Norjan aselaiki on nimittäin tiukempi kuin Suomessa. Epäilen vahvasti että tapauksen taustalla oli muutakin kuin Breivik, tai joku oikeisto. Tulevaisuudessa nähdään miten suomen sensuuriuutisointi asiasta kirjoittaa.

Sala-salaliittoteorian on pakko olla sekavaa, ettei ne jotka ei tajuu tajuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vain järjetön munkki vie Suomen jalkapallon MM-kisoihin – katso yllätysnimi

(VALAMO) Suomen jalkapallon miesten A-maajoukkue hakee vahvistuksia riveihinsä luostareista. MM-kisojen karsintalohkojen arvonta heitti huuhkajat samaan lohkoon Espanjan, Ranskan, Valko-Venäjän ja...

Close