Kategoriat
Urheilu

Vain järjetön munkki vie Suomen jalkapallon MM-kisoihin – katso yllätysnimi

(VALAMO) Suomen jalkapallon miesten A-maajoukkue hakee vahvistuksia riveihinsä luostareista. MM-kisojen karsintalohkojen arvonta heitti huuhkajat samaan lohkoon Espanjan, Ranskan, Valko-Venäjän ja Georgian kanssa, ja monen asiantuntijan mukaan vain järjetön munkki vie joukkueen jatkoon.
”Olemme igumenin kanssa katsoneet sopivia ehdokkaita, ja sellaiset nimet kuin Kuola-Jooseppi, Rasputin, Pyhä Antonius sekä Martti Luther ovat nousseet esille”, valmentaja Mixu Paatelainen sanoo.
”Kuola-Jooseppi tosin ei ole nähnyt päivänvaloa 30 vuoteen, joten ihmisten ja auringon tuoma sokki voi olla liikaa henkisesti hauraalle herralle.”

Myös Rasputinin pelikunto on vielä kysymysmerkki. Paatelaisen mukaan ”joukkueen sielun” voi pitää vaihtopenkillä nivusien pitkäaikainen rasitusvamma.
Koska vitsi – jos sitä edes alun perin oli – happani jo otsikossa, tämän tekstin venyttämiseen ei toimituksessa nähdä muuta syytä kuin se, että kirjoittajalle maksetaan 20 penniä sanalta. Niin. Herralle halvalla.

6 vastausta aiheeseen “Vain järjetön munkki vie Suomen jalkapallon MM-kisoihin – katso yllätysnimi”

Mitä tapahtui Abdul Alhazredille, hullulle arabille? Eikö Maahanmuuttovirasto ole ehtinyt käsitellä hänen kansalaisuushakemustaan?

Mulla on puujalkojen lisäks tukku puukäsiä ja puusilmätkin ja silti tienaan vaan 10 penniä sana. Liittyisin lutkamarssille jos en olis jo paljastanut itteeni napaa myöten.

Johtoryhmän ja sidosryhmien tapaamisessa todettiin että tilanne on haastava, mutta lopulta arveltiin että joukkueella on potentiaalia jos ei lohkon voittamiseen niin ainakin yhdeksi jatkoon pääseväksi lohkokakkoseksi. Tämä kirjattiin myös kehityskeskusteluissa kunkin pelaajan henkilökohtaiseen suoritustavoitteeseen. Tilannetta parantaa se että FIFA on antanut Elmolle villin kortin kisoihin, tai itse asiassa sen antoi Bladder henkilökohtaisesti sillä edellytyksellä että Suomi ei missään tapauksessa voita Saksaa.

Abdul Alhazred on ehtinyt jo pelaamaan Jemenin maajoukkueessa eikä FIFAn sääntöjen mukaan saa enää edustaa Suomea.

Maalille Halla-aho niin toisuskoiset antautuvat, puolustukseen Stubb niin muut kuolevat nauruun ja hyökkäykseen Litmanen koska ei salamakaan iske kahta kertaa samaan päähän.

20 penniä sanalta! Minä kirjoitan sinu puujalkavitsi 5 penniä sana ja tuon oma työkalu eikä pitkä. Mikä on penni?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nettikeskustelijat: vihan ilmapiirillä ei mitään tekemistä vihan ilmapiirin kanssa

(MIKÄ-MIKÄ-MAA) Yhteiskunnallisessa keskustelussa luotu kahtiajako meihin hyviin ja niihin pahoihin ei mitenkään voi ruokkia sekopäiden fantasioita yhteiskunnallisista puhdistuksista, muistuttavat lukuisat...

Close