Kategoriat
Kotimaa

Nettikeskustelijat: vihan ilmapiirillä ei mitään tekemistä vihan ilmapiirin kanssa

(MIKÄ-MIKÄ-MAA) Yhteiskunnallisessa keskustelussa luotu kahtiajako meihin hyviin ja niihin pahoihin ei mitenkään voi ruokkia sekopäiden fantasioita yhteiskunnallisista puhdistuksista, muistuttavat lukuisat nettikeskustelijat.
Esimerkiksi maahanmuuttokeskustelun sävyä ei ole tarpeen tarkistaa. Etenkään ei pidä miettiä sitä, voisiko tärkeistä asioista keskustella ilman, että toisesta osapuolesta puhutaan raiskaajien ja murhaajien kätyreinä, isänmaan tuhoajina ja/tai länsimaisten vapauksien vastaisen salaliiton osallisina.
”Maahanmuutossa on Suomessa selviä ongelmia, joten jatkossakin on ehdottoman tarpeellista demonisoida ja epäinhimillistää poliittisia vastustajia” muistuttaa nimimerkki Ei vastuuta kiitos. Hänen mukaansa ajatteleminen ennen kirjoittamista olisi sananvapauden rajoittamista.
Samoilla linjoilla ollaan myös toisella puolella jokea. Maahanmuuton vastustajat tulee keskustelun tason turvaamiseksi nähdä pahoina ja/tai yksinkertaisina ihmisinä. Sen myöntäminen, että suuri osa vastustajien teksteistä kumpuaa ihan vain inhimillisestä turvallisuuden tunteen kaipuusta, eikä pahantahtoisesta rasismista tai vajaaälyisyydestä olisi tappio.
”Maahanmuuttokritiikissä on Suomessa nähty selviä ylilyöntejä, joten jatkossakin on ehdottoman tarpeellista demonisoida ja epäinhimillistää poliittisia vastustajia” toteaa nimimerkki Ei tännekään kiitos.
Norjan hirvittävät tapahtumat ovat saaneet monet pysähtymään ja jättämään miettimättä omaa rooliaan yhteiskunnan ilmapiirin muodostumisessa.
”Missään tapauksessa en aio edes hetkeksi pysähtyä miettimään, voisinko omia toimintatapojani muuttamalla olla edes pieneltä osalta ehkäisemässä vastaavia tapauksia en aio avaimet auringossa!” muistuttavat varsin monet nimimerkit ja ovat ylpeitä määrätietoisuudestaan.

29 vastausta aiheeseen “Nettikeskustelijat: vihan ilmapiirillä ei mitään tekemistä vihan ilmapiirin kanssa”

Aivan loistava kirjoitus! Tämä osuu meihin kaikkiin. Huumori on paras väline.

Jumankauta tätä punaviherfeministisen mokuttavan etelän median opportunismia! Kyllä minä aktiivisena internetin käyttäjänä osaan lukea tämän artikkelin rivien välistä: vaaditaan kohtuullisuutta jokaiselle taholle! Uskomatonta haudoilla tanssia ja oman suvaitsevaisuusagendan tuputtamista hirvittävän tragedian varjolla – täysin vastuutonta (paitsi James Hirvisaaren kirjoittamana, James osui naulan kantaan).
Ja minähän aion jatkossakin syyttää rauhanuskontoa ja Afrikan sarven moniosaajia uimahallin kesäaikatauluista sekä Astrid Thorssia Mustanaamion julkaisun lopettamisesta – munat pölkylle molemmilta tahoilta! Tämä on oikeuteni, sillä vihanlietsontaa mitataan vain juridisella asteikolla, ei moraalisella; sananvapauden vuoksi vihapuheen rajoja suorastaan pitää koetella retorisella kikkailulla.
Nyt suokaa anteeksi, internetissä on vielä joku kohtuullisuutta ystävällisesti pyytävä kirjoitus, jonne menen kommentoimaan opportunistisesta haudoilla tanssista. Kiirettä pitää, jo ihan vain siksikin, ettei jäisi aikaa katsoa peiliin.

Viranomainen to the rescue! Viralliset tahot tietävät mitä tehdä. Lähettäkää massii ja vinkkejä kaikesta epäilyttävästä, niin pannaan hommat kuntoon.

Ei kato joo se on ku Naulisen Raimon eka työpäivä tää koko homma. Sli just alottanu Miettisen raksamaalla timpurina. Kaheksalta se siellä oli, keitti kahvit, tarkasti tavarat, korjaili vikoja, jutteli mukavia ja ku pomo saapu paikalle lounastunnin jälkeen se katteli et mikäs tällainen mies on ku ei vasara heilu ja Raimo vaan tokas ”Ai et pitiks tääl töitäki tehdä?”

Kansanedustaja Jussi Halla-aho (ps) sanoutuu jyrkästi irti Norjan terroriteoista.
– Väkivalta syyttömiä ihmisiä kohtaan on aina ja kaikissa tilanteissa tuomittavaa. Tämä on täysin yksiselitteinen kantani ollut aina ja on sitä tässäkin tapauksessa, Halla-aho sanoo YLEn A-studiolle.
Halla-aho korostaa, että kaikki hänen vastakkaiset kirjoituksensa ja sanomisensa ovat vain huumoria.
– Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino, Halla-aho vitsaili Scriptassa vuonna 2003.
Halla-ahon mukaan väkivallan välttäminen ei myöskään koske syyllisiä ihmisiä. Syyllisiksi hän laskee esimerkiksi vihreät ja naiset.
– Koska yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan, Halla-aho linjasi blogissaan 2006.
Halla-ahon blogiakin manifestissaan lainannut norjalainen Anders Behring Breivik toteutti samaa filosofiaa terroriteoissaan muutama päivä sitten. Halla-ahon mukaan hän ei missään nimessä voi ottaa vastuuta siitä, jos joku lukee hänen tekstejään.
– Kirjoitan julkisuuteen tekstejä, enkä pysty vaikuttamaan siihen, kuka niitä siteeraa ja missä yhteydessä, Halla-aho sanoo Ylen A-studiolle.
Kirjoituksiinsa, ajatuksiinsa ja valokuviinsa liittyvistä epäselvyyksistä Halla-aho syyttää maailmanlaajuista vihervasemmistolaista salaliittoa.

Tämä maahanmuuttokriitikoita vastaan suunnnattu ajojahti on monikulttuurisen eliitin masinoima, heidän tarkoituksenaan on tuhota läntinen sivilisaatio ja liata meidän temppeliritareiden perintö. Äiti rakas, voisinko saada vielä toisen mukin kaakaota ennen nukkumaanmenoa?

Tässähän vain vapaa kansalainen nousi kapinaan vanhojen puolueiden ylivaltaa vastaan ja varmisti etukäteen, ettei vanhojen puolueiden ylivalta toistuisi Norjassa tulevaisuudessa.

Kyllä se vaan niin on, että tämä on juutalaisten juoni tämä vihan ilmapiiri. Kyllä vielä 1930-luvulla oli asiat paremmin, kun kaikki saattoivat yksissä tuumin vihata juutalaisia ja olla kavereita keskenään niin vasemmistossa, oikeistossa kuin feministienkin kesken ja homoja ei vielä ollut.

Ilmoitettu poliisille.Menitte sitten henkilökohataiseksi. Kyllä tässä on kuulkaa kaikkien meidän kunnianloukkausten merkit.

Lukijapyyntö jutusta otsikolla: Surkeitten ja kirjotus virheidenteko koko ajan on meidän vakaumus. Miksei sitä kunioiteta?

Ana luusit on väärin kyllä hän seniin on että pakko ruotsi sen Präivikin tähän ajoi ::!!

Tällaista tämä suvaitsevaiston norsunluutornista käsin tapahtuva henkinen masturbointi tuppaa olemaan.

Eiköhän se ollut ihan niiden demlanuorten oma vika että niitä ammuttiin. Ei kai se viha niitäkään vastaan ihan tyhjästä tule. Jos ei ole mitä vihata, ei ole vihaakaan.

Kylläpä Republikaanikin taitaa olla vihervasemmiston kätyreitä. Mitään ilmastonmuutosta ei ole olemassa, vain naurettavia ja perusteettomia väitteitä. Tästä tietenkin seuraa, että mitään vihan ilmapiiriäkään ei voi olla olemassa, vain vihervasemmistolaisia salaliittoja. Arvomme ovat yksinkertaisesti vain kunnolla riiputettua realismia, eiksje?

Tekipä kuka tahansa mitä tahansa (vaikkapa hyökkää 300 lapsen kimppuun eristetyllä saarella poliisiksi pukeutuneena ja tappaa ehkä liki 100 lasta), niin monikulttuurisuus on silti hanurista ja islamisaatio on suurin sivilisaatiotamme uhkaava välitön vaara.
Turha sitä on sievistellä millään selittelyllä yksittäisestä kaverista, joka räjäytti hämäykseksi yhden valtion koko hallituskorttelin parkkeerattuaan autonsa pääministerin työhuoneen ulkopuolelle. Täyttä sattumaa. Sitäpaitsi vielä on mahdollista, että koko tarina on sepitystä, jonka taustalla on sama liberaalijuutalaisten salaliitto, joka keksi tarinan ”holokaustistakin”.
Me hompanssithan emme horju!

”Tällaista tämä suvaitsevaiston norsunluutornista käsin tapahtuva henkinen masturbointi tuppaa olemaan.”
Tuppaa mietityttämään tuo ”käsin tapahtuva henkinen masturbointi”. Ehkä juuri siksi, että kirjoitan täältä jonkinlaisen kartion sisältä. En näe mitä tapahtuu, kun valkku ei laske kentälle.

Kyllä on niin epä oigeuden mukaista hauvoilla tanssimista kun heti viher vasemisto laiset holppo boofikot alkaa kiristee ase lakeja ja kieltee viha puhetta! Milläs me isäm muan puallustajat sitten ammuttaan viher vasemmisto guhlikaaneja jos ei saa pyssyä kaupasta ostaa? Mie kysyn vaan että onko tämmöien kuolleijen hauvoilla tanssaaminen ollenkaan laitaa! Kyä taas viher vasemmisto henkisesti matsur poi norsun luu tornistaan!

Maahanmuuttokriittiset sähkeet perjantaiksi
Soini täsmensi sananvapautta. Perussuomalaisten johtaja Timo Soini on tarkentanut sananvapauden määritelmää. ”Maahanmuuttokritiikki ei ole vihapuhetta vaan sananvapautta”, toteaa Soini. ”Asia ei kuitenkaan ole näin yksinkertainen, sillä maahanmuuttokritiikin kritisointi taas ei ole sallittua”, Soini jatkaa. Maahanmuuttokritiikin kritiikin kritisointi on sallittua, mutta maahanmuuton kritiikin kritisoinnin kritisoinnin kritisointi taas kiellettyä. Suojelupoliisi jatkaa nettikirjoittelun tutkimista ja keskittyy viesteihin, joissa sana ”kritiikki” esiintyy parillisina määrinä.
Maahanmuuttokritiikki vaurioitti miestä Rautatieasemalla. Tunisialaissyntyinen mies vaurioitui korjauskelvottomaksi maahanmuuttokritiikissä torstaiyönä. Poliisin mukaan tapahtunutta tutkittiin pahoinpitelynä, mutta tekijät päästettiin vapaaksi kun syyksi paljastui maahanmuuttokritiikki. ”Maahanmuuttokritiikki on kasvussa ja se näkyy selvästi pahoinpitelyjen vähentymisenä”, toteaa komisario Tauno Resurssivaje.
Norjan kuolemien syyksi paljastui laajamittainen maahanmuutto. Norjassa ilmeineen massakuolemantapauksen syyksi on paljastunut laajamittainen maahanmuutto. Oslosta ja lähialueilta löytyneiden uhrien kuolinsyyksi on arveltu yksittäistä psykopaattia, laajamittaista maahanmuuttoa tai sivistyneistön salaliittoa länsimaita vastaan. Norjan pääministeri Jens Stoltenberg kiittää poliisia tutkimusten nopeasta valmistumisesta. Hän kertoo kutsuneensa Ruusuritarit ja yksisarvisilla ratsastavat menninkäiset puolustamaan länsimaista sivistystä.

Aivan läpällä heitin Mein Kampf -blogissani niitä juttuja juutalaisista. En ymmärrä miten Himmler saatoi mennä tekemään mitä teki, mutta itse en ole siitä vastuussa. Mitään natsikorttia on minua vastaan turha lähteä pelaamaan.

”Minä vain kirjoitin mielipiteeni, koska sananvapaus”, sanoo Göbbels ja jatkaa: ”Minäkö kiihottanut juutalaisia vastaan? Älä nyt höpötä. Pidän tätä mauttomana haudalla tanssimisena, tuskin viiden miljoonan juutalaisen ruumis on kylmentynyt, kun tällä tehdään jo politiikkaa”, tuhahtaa Göbbels. Viereisellä penkillä istuva Julius Streicher nyökyttää päätään ja lisää: ”Vihervasemmistolaista propagandaa! Jos joku Eichmann ottaa tosissaan kirjoitukseni niin se on voi voi. Näytäpä se kirjoitus, jossa kehotan yhtään ketään kaasuttamaan yhtään missään? Onko mitään linkkiä heittää?”, ärtynyt Streicher lopettaa.

Hommoo päähän -foorumilta saatujen tietojen mukaan James Hirvisaari (ps.) aikoo matkustaa Osloon selvittämään norjalaisille joukkomurhan takana olevia syitä. Mukaansa Hirvisaari ottaa Oslon raiskaustilastot, jotka Hirvisaaren mukaan todistavat kaiken takana olevan mustien islamilaisten miesten, sekä Freddy von Wonterghemin, jota esitellään tiedotusvälineille puolueen hyväksymänä maahanmuuttajana. Teuvo Hakkarainen tulee perässä taksilla.

Mikä siinä on, että ihmisillä on tapana rankaista jokin paha ensimmäisellä käteensopivalla esineellä?
Muutenkin, miksi Halla-aho tekisi poliittisen itsemurhan tilanteessa, jossa hänelle ei annettu mahdollisuutta sanoa arvokkaasti itsensä irti Norjan tapahtumista?

Vittu, miten muka poliitikolle ”annetaan mahdollisuus sanoa arvokkaasti itsensä irti”? Sen kun vain poliitikko sanoo oikean mielipiteensä, ei sitä sen enempää tarvitse selitellä.
Ikävämpi tilanne on ainoastaan silloin, jos poliitikko ei julkisuuden pelossa uskalla sanoa mitä mieltä oikeasti on. Siitä on arvokkuus kaukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Norjan poliisi: ampuja ihan vitun hullu

(OSLO) Norjan poliisi tiedotti tänään Oslossa ja sen lähistöllä lähes sata ihmistä tappaneen miehen olevan ihan vitun hullu. Poliisin tiedotteen...

Close