Kategoriat
Ulkomaat

Norjan poliisi: ampuja ihan vitun hullu

(OSLO) Norjan poliisi tiedotti tänään Oslossa ja sen lähistöllä lähes sata ihmistä tappaneen miehen olevan ihan vitun hullu. Poliisin tiedotteen mukaan ampuja muun muassa ”soutaa vahvasti yhdellä airolla”, ”pelaa pahasti vajaalla pakalla” eikä toisaalta ”ole saanut ihan seitsemää oikein, ei edes lisänumeroa.”
Suomen mediassa on jo päiviä spekuloitu sillä, olisiko tekojen taustalla esimerkiksi islamin usko, kristinusko, äärioikeistolaisuus, videopeliharrastus, vapaamuurarius tai sokerina pohjalla Alman kuningasajatus: epäonnistuminen naissuhteissa. Poliisi kuitenkin korostaa, että tässä vaiheessa varmaa on vain se, että mies on ihan vitun hullu.
Poliisi ja järki kehottavat jatkossa pitäytymään spekulaatioista joukkomurhaajien motiivien osalta ainakin siihen saakka, että murhaajasta on olemassa jokin pieni tiedonmurunen.
 

19 vastausta aiheeseen “Norjan poliisi: ampuja ihan vitun hullu”

Eikö kukaan nyt voisi puolustaa hullujen oikeuksia? Aina meitä kaikesta syytellään.

[tässä viite ampujan yhteyteen Halla-ahoon ja maahamuuttokriitikoiden mielipiteisiin] [tässä kerrotaan omista tunteista] [tässä esitetään mahdollisia keinoja miten tällaiset tapahtumat voidaan Suomessa estää]

Eiii! Te ette käsitä! Tämä ampuja ei ole ihan vitun hullu; kaikki muut ovat! Mihin maailma on menossa? Ainoa selväjärkinen massamurhaaja joutuu hullun tuomarin päätöksestä vankilaan hullujen vartioiden vartioimaksi! Hulluutta!

Harmittaa suuresti, ettei Lehden toimitus ollut saaressa paikalla raportoimassa reaaliaikaisesti tapahtumia. Olisivat varmaan saaneet ajankohtaisia osumia aiheeseen liittyen paljon tehokkaammin.

klamydia, siis se bändi, joutunee kirjoittamaan biisinsä sanat uusiksi: lisää persettä kristinuskoisille valkoihoisille heteromiehille.

Allah rankaisee rikollista ja avaa kaikille uhreille tien suoraan paratiisiin.

Olen itsekin hullu, mutten sentään ihan vitun hullu, joten en pidä tätä mitenkään loukkaavana. Ei kyllä tosiaan oo tällä tyypillä kaikki muumit laaksossa… Ismot kasinolla… nyymit laudalla… jne.

Ja kaiken muunkukkuran lisäksi vielä on täys humpuuki, kirjansakin oli netistä kopsannu eräältä aikasemmin toiminneelta höyrypäältä,

Ei todellakaan ole tippaakaan hullu. Kyseessä on käsittääkseni vain poikkeuksellisen aikaansaava kollega, muuten siis varsin tyypillinen islamofobinen monikulttuuria vastustava kriitikko. Kyllähän minäkin toki osallistuisin Suureen Isänmaalliseen Taisteluun jos vain uskaltaisin. Ja lisäksi äitini kadotti luotiliivini pestessään niitä, kun viimeksi kävin hänen luonaan viikottaisella pyykki- ja rintaruokintareissullani.

Itsekin olen tulossa hulluksi, ellen pian saa naista. Nyt olisi jollekin neidolle hyvä paikka pelastaa kansakunta ja antaa mulle römppöstä. Ja kiiruusti, sillä Agrimarketin kuvaston lannoitesivut vetävät jo kovasti puoleensa.

Typerintä on varmaan syyttää videopelejä tapahtuneesta, tai tapahtuneeseen ajatumisesta
Toki väkivaltaiset videopelit vaikuttavat ihmisiin, kuten varmasti myös ampujaan, mutta pelit vaikuttavat eri tavoilla riippuen ihmisestä, hänen mielipiteistä, ja taustoistaan. Jos siis pelaa esimerkiksi nyt CoDia, MoHia tai vaikkapa F.E.A.R.:ia, ei se tarkoita, että kaikki pelaajat olisivat automaattisesti seuraavia ammuskelijoita tai massasurmaajia.

Teinitytöt ja -pojat, pelastakaa maailma massamurhaajilta ja antakaa niille omituisille hyyppäreille vaikkei niin mieli tekiskään. Ja apua! Kiina ! Sieltä pian vyöryy seksuaalisesti turhautuneita terroristeja. Naapurinpojista puhumattakaan. Nekin tuossa kaljaa litkivät ja tappelevat keskenään ja terrorisoivat naapurustoa. Nopeasti täytyy mobisoida lähialueen likat niille pimpsaa antamaan, niin säilyy rauha.

Olen kyllä itse sitä mieltä, että tietokonepelit olivat tuohon syynä.
World of Warcraft sumentaa todellisuudentajun, ja sitten nämä sotapelit antavat tehokkaan simulaatiomahdollisuuden ihmisten tappamisesta. Kyllä se näin on, että tämä on koodereiden salajuoni maailmanvalloittamiseksi zombienörttien avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ampuja "kirjassaan": vittu oon hullu!

(OSLO) Oslossa ja sen lähistöllä lähes sata ihmistä tappanut mies toteaa lähes 1500-sivuisessa "kirjassaan" olevansa ihan vitun hullu. "Kirjan" aloitusrivejä...

Close