Kategoriat
Ulkomaat

Ampuja "kirjassaan": vittu oon hullu!

(OSLO) Oslossa ja sen lähistöllä lähes sata ihmistä tappanut mies toteaa lähes 1500-sivuisessa ”kirjassaan” olevansa ihan vitun hullu. ”Kirjan” aloitusrivejä voidaan pitää eräänlaisena tunnustuksena, mikäli ”kirjaksi” voidaan ymmärtää loputon vuodatus sekavia vainoharhoja ja anaalivaiheeseen jämähtäneitä sankarifantasioita:
”Nyt nimittäin heittää päässä niin että sisäkorva soi, huh huh. Nyt ollaan sekaisin, voi vittu että ollaan!” mies aloittaa kirjansa. Tätä seuraa nelisensataa sivua r-kirjainta.
Seuraavilla 1100 sivulla mies kuvailee itseään muun muassa ”vahvasti yhdellä airolla soutajaksi”, ”pahasti vajaalla pakalla pelaajaksi” sekä ”kaveriksi, jolla ei todellakaan ole seitsemää oikein.” Mies lähetti kirjansa sähköpostitse monelle eri taholle ennen viimeistä hulluuden purkaustaan.
Murhaaja on kertonut poliisille aikovansa maanantaina avata lisää sitä, miten vitun hullu oikein on.

4 vastausta aiheeseen “Ampuja "kirjassaan": vittu oon hullu!”

– Nii-i, ei ois uskonu siitäkään että tollasta tekee, veikkaisn naapureiden kertovan.
– Joo-o, niin aina morjensti reippaasti kun tuli rappukäytävässä vastaan.
– No-joo olihan se välillä vähän hiljainen ja jotain kemian kirjoja se kantoi kotiin” raportoitadaan pyykkinaruilta.
– Joo ja niin kävihän sillä joskus joku kylässäkin, aika epäilyttävää touhua empä tiiä vaikka olis hauretuttakin harrastettu ja juu kun tarkemmin mietitään niin sehän ei kerran mulle ovea avannut herramunjee sehän joo sehän se on se pommimies. hui kauheeta ei olis uskonu että meiän talossa sellasta niin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Puolueeton arvio: ampuja ihan vitun hullu

(OSLO) Puolueettoman arvion mukaan siitä ainakin kannattaa lähteä liikkeelle. Ei siitä, että olisi syntynyt katkeruutta, kun ei kuunnella tai siitä...

Close