Kategoriat
Kulttuuri

Feces-festivaaleilla ei vältytty tuskan parahduksilta

(BAJAMAJA) Jokavuotinen Feces-festivaali keräsi tänäkin vuonna tuhansia osallistujia Gumnäsin ruukin maisemiin. Teemana oli ”Sisään kahville vai ulos teelle”. Lämmin auringonpaiste, ruokien säilytys kylmätilojen ulkopuolella ja runsas kiljun nauttiminen varmisti, että juhlinta sujui riehakkaissa merkeissä.
”Jytkyjä ei täällä näy”, iloitsi bossanovaa esittänyt brasiliastenori Runny Diarrhea monikulttuurisuuden teemaa.
”Esiintyjälista oli tänäkin vuonna näyttävä”, kehuu pääjärjestäjä Ruska Pakkanen. ”Vaikka amerikanvieras Poo Fighters perui viime hetkellä, paikkasivat kotimaiset Paska ja Apulanta oikein hyvin”.
Ensi vuonna Feces on Vantaanjoessa yhdessä kaljakellujien kanssa.
(Jutun kansalaistoimitti [search term=”kansalaistoimitti Möd Knuller”]Möd Knuller[/search].)

3 vastausta aiheeseen “Feces-festivaaleilla ei vältytty tuskan parahduksilta”

Yliaikainen savusiika, kilju ja kaverin pontikkapullo pitivät minut bajamajassa koko festivaalien ajan. Avartava kokemus tuotti yllättäviä elämyksiä, jotka haluan jakaa ensi vuonna muidenkin kanssa. Esi-isien henget ovat täällä ja kaikkien haisteltavissa. Vihje: tulitikun sytyttäminen bajamajassa kesken spirituaalista sessiota voi vaarantaa terveytesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen mies perusti Facebook-ryhmän

(RUOTSINPYHTÄÄ-STRÖMFORS) Ruotsinpyhtääläinen paikallinen mies Anders Godot-Määttänen perusti perjantaina oman Facebook-ryhmän. Ryhmän tarkoituksena on ottaa kantaa ja vastustaa. Ryhmään on liittynyt...

Close