Kategoriat
Kotimaa

Poliisi toivoo naisten vähentävän itsensä raiskaamista

(UUAA) Suomen Poliisi on huolissaan siitä, miten yhä useampi nainen raiskaa itsensä. Poliisin tilastoista näkyy, että lähes jokaisessa raiskaustapauksessa on kyse siitä, että naiset ovat raiskanneet itsensä keskellä yötä kotonaan.
”Jonkin verran on myös sellaista, että mennään yksinään kävelylle vaikka Kaisaniemen puistoon ja sitten yhtäkkiä raiskataan itsensä”, poliisi toteaa.
Poliisi suosittelee, että kukaan ei liiku kotoaan yhtään mihinkään, kunnes naiset lopettavat itsensä raiskaamisen.

10 vastausta aiheeseen “Poliisi toivoo naisten vähentävän itsensä raiskaamista”

Erityisen huolissaan kannattaa olla piirteettömien, mutta ulkomaalaisen väristen, tekemistä lukuisista seksuaalirikoksista. Yleensä niitä oli monta, ja ne liikkuivat jollain, ehkä autolla, jonka väriä ja mallia en muista. Näissä tapauksissa syntipukkeja ei usein löydetä koskaan.

Mut nyt mä en tajuu. Jos ne raiskaa ittesä kotona, nii mix ei saa liikkua kotoaa mihinkää? Eix se kotona olo niinku pitäs kieltää, täh? Ja puistot tietty kans.

Eivät naiset raiskaa itseään, sillä tunnetusti raiskaus vain ”tapahtuu”.

Raiskaustapausten hutkimisen sijaan tärkeämpää olisi ennaltaehkäisevä toiminta. Jos naiset eivät pihtaisi (ainakaan hyvännäköiset) ja puolisot/kumppanit eivät olisi niin tarkkoja jos joku muukin haluaa paneskella upeaa lyyliä, niin kellään ei olisi tarvetta raiskata.
Tietenkin jo pelkästään intensiivisestä katseesta naisen pitäisi ymmärtää että nyt on tilaisuus ennaltaehkäisevään toimintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomen sirkuksissa ennätysmäärä uusia vetonauloja kesällä

(BUNGABUNGA) Suomalainen sirkustaide elää uutta renessanssia. Asiantuntijoiden mukaan sirkustaiteilijoiden taso on nyt ehkä korkeimmalla tasollaan koskaan, minkä todistavat lukuisat viimeaikaiset...

Close