Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri

Suomen sirkuksissa ennätysmäärä uusia vetonauloja kesällä

(BUNGABUNGA) Suomalainen sirkustaide elää uutta renessanssia. Asiantuntijoiden mukaan sirkustaiteilijoiden taso on nyt ehkä korkeimmalla tasollaan koskaan, minkä todistavat lukuisat viimeaikaiset läpimurrot ja niistä saadut kansainvälisetkin tunnustukset. Ei ihme, että koko Suomi on vahva ehdokas tämänvuotisen Montreux’n Kultaisen ruusun voittajaksi.
Kuluneelta keväältä hyvässä muistissa on klassista akrobatiaa täysin uusille urille kuljettanut hämmästyttävä sirkusperhe Perussuomalaiset, joka tunnetuimmassa show’ssaan tasapainottelee ennätyskorkealla trapetsilla seniiliyteen hiipuvan pienviljelijäaatteen ja fasismia kosiskelevan äärinationalismin välillä. Esitys on saanut runsaasti kiitosta myös ulkomailla oikeanvärisiltä kommentaattoreilta.
Lähes yhtä loisteliasta ryhmätyöskentelyä on esittänyt toinen tunnettu tivolisuku Kristillisdemokraatit, joka uusimmassa performanssissaan yhdistää lukemattomille vänkyröille väännellyn patavanhoillisen uskonnollisuuden näennäisen saumattomasti lääketieteeseen ja ujuttaa sen sitten aina hallitusohjelmaan asti.
Omalla tavallaan uniikki on myös pitkästä aikaa valokeilaan palannut veteraaniviihdyttäjä Vasemmistoliitto, joka shokeeraa yleisöä sahaamalla katki oman jalkansa.
Nämä tähtiryhmät ovat liki kokonaan ajaneet varjoon vanhat menestyjät, kuten lukemattomilla valeasuillaan ja klovnihahmoillaan ihastuttaneet Sosiaalidemokraatit sekä ihmiskehon rajoja uhmaaviin asentoihin taipuneet Vihreät.
Yksilötkin esiin
Vaikka erityisesti sirkusryhmät ovat kunnostautuneet, ei pidä unohtaa yksittäisten taiteilijoiden saavutuksia. Perinteisten taikureiden terävimpään kaartiin on nopeasti kohonnut silmänkääntäjä Freddy van Wonterghem, joka kykenee vetämään silinterihatusta kasan paskaa ja maagisella eleellä saa uskomattoman monet lapsenmieliset luulemaan, että kyseessä onkin vakava yhteiskunnallinen kannanotto. Hänen aisaparinaan toimii usein Suomen ja ehkä koko Pohjois-Euroopan henkisesti pienin ihminen Olli Immonen.
Imitaattorien kärkikastia taas edustaa naispuolinen nouseva kyky Elisa Siekkinen, joka pystyy täysin virheettömästi kuulostamaan ääliöltä.

12 vastausta aiheeseen “Suomen sirkuksissa ennätysmäärä uusia vetonauloja kesällä”

Mä oon iha sairas ”Duo Kokoomusnuoret” -fani. Ku mä meen sirkukseen, ni mun ei tartte antaa ees banaania, kun ne sanoo jonkun tosi tyhmän jutun ja mua niin kauheesti naurattaa! Elisa ja Wille on vaa nii hyvii! Kotona mä saan ukolta selkää ku kävin siä sirkukses mut mitä välii!

Meinasin ruveta lukemaan tätä, mutta ei saatana, mä oon politiikan toimittaja, mä en oo koko päivänä harrastanu ministeriveikkausta, kamoon, mä en voi olla nii tyylitön et lukisin jostain fucking Syyrian tilanteesta, ku mulla on Suomen Halutuimmat Tiedot pian hyppysissä. Pitää mennä ennen ku myöhästyn toimituksen viienneltä shottikierrokselta.

Loppuhuipennuksena areenalle juoksutetaan tiedostavat cityvihreät, jotka rastaiden tavoin rääkkyvät kaikki eriävät mielipiteet fasismiksi, rasismiksi ja äärikonservatiivisuudeksi. Kliimaksissa cityvihreä rapsuttaa söpöä leijonaa korvan takaa samalla, kun toinen söpö leijona syö hänen perseensä.

Viikon yllättäjäksi tarjoamme kissaa, jonka povitaskuista pilkottaa Tarjan ja Mooseksen hymyilevät kasvot, etutaskuihin tunkee Jyrki ja Paavo, Marin kurottaessa aukomaan etutaskun nappia.

”…taso on nyt ehkä korkeimmalla tasollaan koskaan…” Kuka v@tun mamu näitä artikkeleita oikein vääntää, kun ei osaa edes auttavasti suomea?

Kyllä taas solvataan perus Suomalaisia eikö kukaan enää suojele meitä perus Suomalaisia gritiikiltä ja muulta solvaamiselta perus Suomalainen on paras Suomalainen eikä kukaan muu ole Suomalainen Suomi kuuluu perus Suomalaisille niiku Wontter hemmille Wontter hemmi on valkoinen mies ja parempi Suomalainen kuin moni Suomessa syntynyt koska ne ovat vain Mokuttajia mutta Wontter hemmi ajaa Suomalaisen väri-ihon etua Ulkomaalaista Mustaa väri ihoa vastaan ja kyllä sellainen on ihan Sankari koska kommunistit ovat sanoneet että kaikilla pitää olla Musta väri iho ja niitä jotka ovat Valkoista ruotua pitää Vainota kommunismin edistämiseksi kyllä tämä Lehtilehti on ihan kommunisti lehti kun siellä ei ymmärretä että Suomi kuuluu perus Suomalaisille ja kaikki muut kuin perus Suomalaiset ovat Kansan pettureita jotka eivät hyväksy Kansan valtaa kyllä Isänmaan nimissä kaikkien pitää alkaa perus Suomalaisiksi hyvän sään aikana eikä saa olla mitään neekereitä eikä muhammetti-mulssimia eikä mokuttajia kaikkien pitää olla perus Suomalaisia

Huomaa, että Lehden toimitus ja lukijat ovat joltiseenkin katkeria Perussuomalaisten vaalivoitosta ja täysin kujalla Perussuomalaisten poliittisesta linjasta 😀

Nyt Pablo piirtelee abstraktia, epätodellista sixpack-hallitusta, kun vielä saa valtion rahoilla piirreskellä. 4 vuoden päästä vaihdan nimeni Pasi Pikkaraiseksi ja piirrän naivistiseen tyyliin täysin valkoisen Suomen, jossa rahaa riittää työttömille, eläkeläisille ja niille kahdelle elossa olevalle veteraanille, saavista kaataen.

”Kyllä taas solvataan perus Suomalaisia eikö kukaan enää suojele meitä perus Suomalaisia gritiikiltä”
Se on KIRITIIKKI senkin juntti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Myös muita Ruotsin kuninkaallisia tulee Kuopioon

(PARTASEN KUKKO) Ruotsin kuningashuone on ilmoittanut, että prinssi Danielin lisäksi myös kuningas Kaarle XVI Kustaa aikoo tulla Kuopion seudulla. "Kungen...

Close