Kategoriat
Kotimaa

Myös muita Ruotsin kuninkaallisia tulee Kuopioon

(PARTASEN KUKKO) Ruotsin kuningashuone on ilmoittanut, että prinssi Danielin lisäksi myös kuningas Kaarle XVI Kustaa aikoo tulla Kuopion seudulla.
”Kungen har sanonut, että hän aikoo tulla Kuopiossa monta kertta”, hovin tiedottaja Dålig Träben kertoi. ”Carl Gustaf tulla Kuopiossa Onnelassa, Puikkarissa också Rauhalahdessa. Flera gånger, mnjå. Kanske höyrylaivalla myös, det är kuulemma mycket exotiskt”, Träben sanoi.
Lehden saamien tietojen mukaan on mahdollista, että matka menee reisille, jolloin se jouduttaisiin keskeyttämään ennen Kuopiossa saavutettavaa huipentumista.

8 vastausta aiheeseen “Myös muita Ruotsin kuninkaallisia tulee Kuopioon”

Kalle Kustaa torilla
muniansa sorkki
munat meni rikki
Kalle kustaa itki
täti sanoi, että tässä meillä muna koisoo
Kalle sanoi, että herätetään se!

”Täytyy sanoa, että tämä on kuninkaallisten uusi tuleminen Savossa. Carl Gustafin kasvoilla koristetut dildot ovat menneet selkeästi kuumemmille kiville kuin Mixu P -koristeiset pefletit”, heruttelee Kuopion kauppahallin vastaava kamasaksa Aimo Jööti.
Hovin loistosta saadaan nauttia Kuopiossa vastakin, sillä Itä-Suomen yliopiston lääketieteellinen tiedekunta on ostanut prinssi Danielin opiskelijakseen.
Hovissa kalakukkojen kaupunki kirvoitti innostusta. ”It will be a great trip. I will be so high”, kommentoi kuningas kolmannella kotimaisella

Asioista tavallisesti hyvin perillä olevien lähteiden mukaan Kuopiossa on valmistauduttu prinssi Danielin ruunaamiseen Itäsuomen Yliopiston Lääketieteen laitoksella. Kuningas aikoo kunnioittaa tilaisuutta läsnäolollaan. ”Viisainta näin, viime aikainen kehitys näyttää siltä, ettei kuningashuoneella ole enää syytä lisääntyä” kuuluu Danielin appiukon näkemys vapaasti suomennettuna. Danielilta ei saatu kommenttia asiaan.

”Kalle Kustaa torilla
muniansa sorkki
munat meni rikki
Kalle kustaa itki
täti sanoi, että tässä meillä muna koisoo
Kalle sanoi, että herätetään se!”
Minun mielestä tuossa on juurikin herkästi sanottu mitä Savossa on aina oltu mieltä kuninkaallista. Tai ihan mistä tahansa ihmisestä Kuopion torilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallitusneuvotteluissa haetaan vielä periaatteita unohdettavaksi

(!) Neuvottelut hallituksen muodostamiseksi Suomeen jatkuvat maanantaina. Neuvotteluja vetävän Jyrki Kataisen (kok.) mukaan maanantain keskeinen haaste on löytää  puolueilta periaatteita...

Close